Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beaphar Wormmiddel voor vogels

10 ml
€ 7,25
€ 7,25
2 x 10 ml
€ 13,75
Meest verkocht
€ 13,75

Beaphar Wormmiddel voor vogels is een middel waarmee u infecties door spoel- en haarwormen kunt bestrijden 

  • Vermengen met water
  • Voor kooi- en volièrevogels
  • Met een handig druppelpipet

Beaphar Wormmiddel voor vogels

Beaphar Wormmiddel voor vogels is een middel voor vogels om worminfecties mee te bestrijden. U kunt het gebruiken voor kooi- en volièrevogels vanaf het moment dat ze hun nest hebben verlaten. Het is geschikt voor een infectie met spoel- en haarwormen. Het is praktisch in gebruik, omdat u de vloeistof slechts door het water hoeft te mengen, waarna de vogels het op zullen drinken. De verpakking bevat een druppelpipet, waarmee u de vloeistof makkelijk bij het water kunt voegen. 

Let op: Niet gebruiken voor zieke of zwakke dieren. Niet gebruiken tijdens de dracht, groei en periodes van rui. 
Let op: U kunt de eieren van deze vogels pas na één week weer consumeren. 
Let op: Buiten gebruik van kinderen houden. Na gebruik altijd uw handen wassen. 

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen voor uw vogel eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Wormmiddel voor vogels tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Gebruiksaanwijzing Beaphar Wormmiddel voor vogels

Geschikt voor individuele dosering, rechtstreeks in de bek of in het drinkwater vermengd. Per 12,5 gram vogelgewicht heeft u 1 druppel wormmiddel nodig. Dit is ongeveer 0,5 mg Levamisole. 

Verwijder het eventueel aanwezige badwater. Los daarna het aantal druppels op in de hoeveelheid drinkwater die u normaal ook geeft. Geef deze oplossing als enig drinkwater gedurende 24 uur aan alle aanwezige vogels. Herhaal deze behandeling na twee weken. 
Een andere optie is om het middel direct in de bek toe te dienen. Ook deze behandeling moet na twee weken herhaald worden. 

Dosering Beaphar Wormmiddel voor vogels
 

Soort vogel en gewicht (g) Aantal
Druppels 
Kanarie (ca.25 g)
Grasparkiet (ca.40-50 g)
Grote parkiet (ca.40-100 g) 4 - 8
Papegaai (ca.100-1000 g) 390 - 605

 

Ingrediënten Beaphar Wormmiddel voor vogels

Levamisole (10 mg/ml) 


Bijwerkingen Beaphar Wormmiddel voor vogels 

In zeldzame gevallen komen de volgende bijwerkingen voor: misselijkheid, braken, buikpijn, duizeligheid, hoofdpijn, onrust en kwijlen. Wanneer dit voorkomt is het aan te raden om het product was weer na een aantal dagen te gebruiken. Wanneer u ernstige bijwerkingen of andere reacties waarneemt, is het aan te bevelen om de dierenarts raad te plegen. 


Ander medicijn voor vogels? 

Bent u op zoek naar een ander medicijn in plaats van een middel tegen wormen voor vogels? Bekijk dan eens ons Medicijnen vogels assortiment. Hier verkopen we onder andere Beaphar Anti-luchtpijpmijt voor vogels. Dit is werkzaam tegen mijten en schurft. Ook verkopen we op deze pagina veel vitamines en mineralen.