Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Productinformatie

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond is een u-vormige voederstandaard met twee voerbakken en is geschikt voor vrijwel iedere hond.

 • Stevige voederstandaard
 • In hoogte verstelbaar
 • Bakken zijn vaatwasmachinebestendig

Meer informatie

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond is een u-vormige voederstandaard met twee voerbakken en is geschikt voor vrijwel iedere hond. Deze stevige voederstandaard is verstelbaar in hoogte en geeft uw hond de mogelijkheid om op zijn ideale hoogte te eten en drinken. De meegeleverde voerbakken zijn vast te zetten in de standaard, zodat het geheel een solide constructie vormt. Dankzij de antislipvoetjes wordt voorkomen dat de standaard krast op de vloer. De bakken zijn tevens vaatwasmachinebestendig.
De voerbakken hebben een doorsnede van 25 cm.

 • Stevige u-vormige voederstandaard
 • In hoogte verstelbaar
 • Voederbakken vast te zetten
 • Met antislipvoetjes tegen krassen
 • Voederbakken zijn vaatwasmachinebestendig
 • Doorsnede van de voerbakken: 25 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste Voerbakken en Drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zwarte voederstandaard inclusief bakken? Kijk dan eens bij onze Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
13-10-2019
4
4
4
4
4
Mooi product voor mooie prijs. Supersnel geleverd ook
30-08-2019
4
4
4
4
4
Prima, snel geleverd
19-08-2019
4
4
4
4
4
Zeer praktisch, afzonderlijk verstelbaar, laagste prijs gevonden online verkoop
10-06-2019
4
4
4
4
4
Mooi design.
18-11-2017
4
4
4
4
4
We zijn reeds jaren klant bij Brekz en uiteraard zeer tevreden. Toen we de verkeerde voederstandaard thuis kregen werdt dit ONMIDDELIJK opgelost en de verkeerde standaard mochten we zelfs houden. D is echt TOP service Een tevreden klant Jean-Pierre Onsia