Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Productinformatie
Per stuk
€ 35,25
€ 35,25

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden.

  • Waterautomaat met circulatie
  • Water blijft lang vers
  • Veel drinkplezier

Meer informatie

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

  • Waterautomaat circuleert continu water
  • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
  • Veel drinkplezier
  • Ingebouwd filter houdt het water schoon
  • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (6)
10-07-2019
4
4
4
4
4
Het drink bakje is een goed product .en snel geleverd
18-05-2019
4
4
4
4
4
Klein maar fijn voor de Katten. Mee was hij aan of er werd al om gekibbeld wie het eerste mocht drinken. Echt aan te bevelen. Was trouwens nog eerder binnen dan gezegd dus super snel. Bedankt namens onze Poezenbeestjes.
05-05-2018
4
4
4
4
4
deze drinkfontijn maakt erg veel lawaai. Ik heb hem moeten aanpassen door een steentje tussen het schuifje die de snelheid van het stromende water te doen waardoor de trilling en lawaai 90 procent is verminderd. Wel vervelend dat dit nodig is.
27-06-2017
4
4
4
4
4
De poezen bekijken het met argwaan,zij waren tevreden met het drinkbakje,maar wie weet komt het moment dat zij er toch gebruik van gaan maken.Ik heb het fonteintje prominent op de tafel staan.
21-03-2017
4
4
4
4
4
Het was even wennen voor de katten, maar werkt perfect. Een goede en snelle afhandeling van de firma BREKZ> m.v.g, Jannie
30-01-2017
4
4
4
4
4
De fontein werkt prima, de bezorging door DHL is minder; erg traag.