Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Productinformatie
14 cm
€ 7,49
€ 7,49

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond is een stevige plastic voerbak met een uitneembare RVS binnenbak en is geschikt voor zowel katten als honden. 

  • Stevige plastic voerbak
  • Uitneembare RVS binnenbak
  • Geschikt voor kat en hond

Meer informatie

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond is een stevige plastic voerbak met een uitneembare RVS binnenbak en is geschikt voor zowel katten als honden. Deze voerbak bestaat uit een lieve plastic buitenbak en een ingelegde RVS binnenbak en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Hierdoor is de voerbak geschikt voor katten en honden van diverse groottes. Doordat hij uitneembaar is, is hij zowel lief van uiterlijk als gemakkelijk schoon te maken. Houdt u er rekening mee dat de afmetingen gelden voor de buitenbak en dat de binnenbak iets kleiner is dan deze maat.

  • Stevige plastic voerbak met Lief! opschrift
  • Uitneembare RVS binnenbak, voor eenvoudig schoonmaken en langdurig gebruik
  • Verkrijgbaar in 3 maten
  • Geschikt voor katten en honden

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Voerbak Lief voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de jongens variant van Lief? Kijk dan eens bij de Lief! Voerbak Stoer voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 

 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
14-05-2017
4
4
4
4
4
Leuke voerbakken. Schuiven niet bij het eten.