Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cat It Drinking Fountain Groot + Eetbak voor kat en hond OP is OP

Fountain Groot
€ 44,99
€ 44,99

Cat It Drinking Fountain Groot + Eetbak voor kat en hond is een waterautomaat met eetbak voor katten en kleine honden en circuleert het water voor lange versheid.

  • Altijd vers water door circulatie
  • Handig als u minder thuis bent
  • Met eetbak

Cat It Drinking Fountain Groot + Eetbak voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond is een waterautomaat met eetbak voor katten en kleine honden en circuleert het water voor lange versheid. De fontein is inclusief voerbak, zodat uw huisdier alles bij elkaar in de buurt heeft. Een pompje op netstroom circuleert het water en stuwt het via een fonteintje omhoog. Door de beweging van het water blijft het langer vers. Het product is geschikt voor katten en kleine honden. Inhoud: 3 liter.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleine drinkfontein zonder voerbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.