Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Siliconen Voerbak Rood OP is OP

Per stuk
€ 11,99
€ 11,99

Beeztees Siliconen Voerbak Rood is een voerbak voor de hond, die er voor zorgt dat er niet gemorst kan worden op de vloer. 

  • Bevat twee verschillende delen
  • Gemakkelijk afneembaar en afwasbaar
  • Mooie kleur en vormgeving

Beeztees Siliconen Voerbak Rood

Beeztees Siliconen Voerbak Rood is een voerbak voor de hond, die bestaat uit twee verschillende delen. In het middelste deel, het RVS bakje, wordt het voer gedaan, het buitenste deel dient als anti-mors randje. Zo kan eventueel gemorst water opgevangen worden, waardoor het niet op de vloer terecht kan komen. De twee delen zijn makkelijk van elkaar te gescheiden. De voerbak is afneembaar en is in zijn geheel af te wassen. Dit product is niet alleen praktisch, maar ook fraai vormgegeven met een mooie rode kleur. 

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beeztees Siliconen Voerbak Rood tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Beeztees Siliconen Voerbak Rood

Doorsnede hele set: 24 cm 
Hoogte hele set: 4,5 cm
Doorsnede RVS bakje 14 cm
Hoogte RVS bakje 4 cm
Inhoud: 250 ml
 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat je kunt bedenken voor jouw huisdier. Hun assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Hun doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor je altijd verrast wordt.
 

Andere voerbak? 

Bent u niet op zoek naar een standaard voerbak, maar naar een drinkfontein? Bekijk dan ons Voerbakken en Drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Deze houdt het water vers door circulering en bevat ook een voerbak.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-11-2017
4
4
4
4
4
Mooie voerbakken voor een goede prijs! Wij zijn er blij mee en nog belangrijker, de katten ook. We moesten even wachten op de levering, maar Brekz hield ons goed op de hoogte van de voortgang. Wij komen zeker weer eens terug naar deze webwinkel.