Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Siliconen Dinnerset Groen OP is OP

Per stuk
€ 15,49
€ 15,49

Beeztees Siliconen Dinnerset Groen is een stijlvolle dinnerset van RVS bakjes in een groene siliconen houder en is geschikt voor katten en kleine honden.

  • Roestvrij stalen bakjes
  • Uitneembaar voor schoonmaken
  • Geschikt voor katten en kleine honden

Beeztees Siliconen Dinnerset Groen

Beeztees Siliconen Dinnerset Groen is een stijlvolle dinnerset van RVS bakjes in een groene siliconen houder en is geschikt voor katten en kleine honden. De set bestaat uit twee roestvrij stalen bakjes in een groene siliconen houder. Hij is gemakkelijk afneembaar in zijn geheel, maar de bakjes zijn ook uitneembaar en kunnen dus los worden afgewassen. De solide siliconen houder zorgt voor een stabiele plek op de vloer. De bakjes zijn geschikt voor katten en kleine honden.

  • Afmetingen set: 31 x 19 cm
  • Afmetingen RVS bakjes: 11 x 3 cm


Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Siliconen Dinnerset Groen tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dinnerset van melamine? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al ons voerbakken en drinkfonteinen vindt u hier.