Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Voerbakken voor Kippen 

Voerbakken in verschillende maten speciaal voor kippen.
Bajonetvoeder Plastic Kippen OP is OP

Bajonetvoeder Plastic Kippen

Een Bajonetvoeder Plastic Kippen is een handig product dat wordt gebruikt voor het voeren van kippen. De voeder is eenvoudig open en dicht te draaien voor bijvullen. Verder beschikt hij over een plastic hengsel, zodat hij kan worden opgehangen. Bajonetvoeders zijn slim ontworpen en vullen, wanneer het reservoir is gevuld met voer, automatisch aan wanneer uw kippen hebben gegeten. Zo staat er altijd voer in de rand voor uw dieren en heeft u er geen omkijken naar.

Bij Brekz kunt u de beste benodigdheden voor kippen eenvoudig en goedkoop online bestellen. De Bajonetvoeder Plastic Kippen koopt u extra voordelig tijdens een van onze aanbiedingen!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een open voerbak voor kippen? Kijk dan eens bij de Voerbak Open voor kippen. Een overzicht vindt u bij onze Voerbakken voor Kippen.

Bajonetvoeder Plastic Kippen > Meer informatie
Verpakking Prijs
Voor 1 kilo
€ 3,99
€ 1,00
Voersilo voor kippen

Voersilo voor kippen

De Voersilo voor kippen is een zinken voersilo die u kunt neerzetten en ophangen en is geschikt voor kippen. De voersilo zorgt ervoor dat altijd een rand met voer beschikbaar is voor uw kippen. Zo kan hij volledig worden gevuld zonder dat u er omkijken naar heeft tot het moment dat hij leeg is. De voersilo is neer te zetten maar kan ook eenvoudig worden opgehangen.
De Voersilo voor kippen is geschikt voor 5 kg voer.

  • Geschikt voor neerzetten en ophangen
  • Zorgt dat altijd voer beschikbaar is voor de kippen
  • Stevige uitvoering in zink
  • Geschikt voor kippen
  • Inhoud: 5 kg voer
     

Bij Brekz kunt u de beste benodigdheden voor kippen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voersilo voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bajonetvoeder van kunststof? Kijk dan eens bij onze Bajonetvoeder Plastic Kippen. Een overzicht van al onze Voerbakken voor Kippen vindt u hier.

Voersilo voor kippen > Meer informatie
Voersilo voor kippen 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 16,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten