Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Europet Mango Water Feeder Filter

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 5,99
Beschikbaar 01 January
€ 5,99

Europet Mango Water Feeder Filter is een filter voor de Europet Mango Water Feeder die u kunt gebruiken als vervangend onderdeel. 

  • Stil en onopvallend
  • Reinigen het water
  • Ondersteunt de gezondheid

Meer informatie

Europet Mango Water Feeder Filter

De Europet Mango Water Feeder Filter is een vervangend filter voor de Europet Mango Water Feeder voor hond en kat. De filters verversen het water op een extreem stille en onopvallende manier. Deze koolfilters reinigen het water continu en zorgen ervoor dat het vers en smakelijk blijft. Dit ondersteunt de gezondheid van uw huisdier. Ook kan het helpen van het verminderen van plasproblemen bij katten. Een verpakking bevat twee filters.

Bij Brekz kunt u de beste waterfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Europet Mango Water Feeder Filter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Europet-Bernina

Europet-Bernina is ontstaan uit Europet en Bernina. Deze Europese onderneming heeft een internationale instelling. Ze bieden een maximale productkeuze van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het assortiment bestaat uit verschillende creatieve producten. Met hun opvallende ideeën hebben Europet en Bernina altijd al nieuwe markttrends gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de revolutionaire halsbanden, ruimtebesparende hoek-kattenbakken en nog veel meer. Ook de kwaliteit is goed. Ze produceren veel van de producten zelf en nemen daarbij geen risico wat betreft kwaliteit. De verpakkingen zijn nu zo gemaakt dat de producten zichzelf verkopen. In één oogopslag herkent de klant tot welke artikelgroep het product behoort. Pictogrammen, afbeeldingen en kleuren geven snel uitgebreid informatie over de inhoud. 


Afmetingen Europet Mango Water Feeder Filter

Lengte: 5 cm
Breedte: 11,5 cm
Hoogte: 1,5 cm


Ander product?

Bent u in plaats van naar een filter op zoek naar een waterfontein? Bekijk dan ons assortiment Voerbakken en Drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat. Dit is een drinksysteem met stromend water, wat uw hond of kat zal stimuleren om meer water te drinken. 


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
15-07-2019
4
4
4
4
4
De bestelling was inorde dank u wel grt vhristian