Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Productinformatie
Wit OP is OP
€ 17,99
€ 12,59
€ 17,99
€ 12,59

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat is een stijlvolle voerbak en drinkbak in één. 

  • Praktisch
  • Gemakkelijk te wassen
  • Mooi design

Meer informatie

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Catis een praktische en stijlvolle voerbak voor uw kat. Het design is wit met zwarte letters, of juist zwart met witte letters. Dit is erg simpel en pas in elke woonkamer. De tekst is 'My Favourite Cat'. De twee RVS bakjes zijn uitneembaar. Zo kunt u ze gemakkelijk vullen. In de één voeding en in de ander water. Dat deze twee bakjes aan elkaar zitten is handig, want het scheelt ruimte. Aan de onderkant van het product zit een smalle rubberen band, om geluid en schuiven tegen te gaan. De Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat kan met de hand gewassen worden, maar is ook geschikt voor in de vaatwasser. 

  • Simpel design met zwart en wit, wat in elke woonkamer past
  • Met twee uitneembare bakjes, waardoor ze gemakkelijk te vullen zijn
  • Rubberen band aan de onderkant, tegen schuiven en geluid
  • Kan met de hand en in de vaatwasser gewassen worden 
     

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Designed By Lotte Melamine Dinnerset My Favorite Cat

Gehele set 
Lengte: 24 cm
Breedte: 12 cm 
Hoogte: 4 cm

RVS bakjes
Lengte: 10 cm
Breedte: 10 cm
Hoogte: 3 cm 

Designed By Lotte

Designed By Lotte staat bekend om accessoires die gerelateerd zijn aan honden en katten. Het doel van Designed By Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die mooi bij het interieur passen en waar uw huisdier ook nog eens dol op is. De speeltjes worden gekenmerkt door hun landelijke uitstraling, gecombineerd met vrouwelijke elementen. Alle producten zijn uniek en door designers uitgewerkt. Trends en ontwikkelingen, stoffen, structuren en kleuren zijn elementen waar Designed By Lotte haar inspiratie vandaan haalt. Deze aspecten worden zorgvuldig uitgekozen en samengesteld. Kwaliteit is belangrijk. Daarom moet ieder detail van het product gecontroleerd worden en gaan ze meerdere malen door een keuring.  
 

Andere voerbak? 

Bent u op zoek naar een voerbak die nog praktischer is? Bekijk dan ons Voederbakken en drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we ook een voerautomaat. Dit is de Cat Mat C3000 Automatic Pet Feeder. Deze voerbak geeft uw katten op een bepaalde tijd een bepaalde hoeveelheid voer. Dit kunt u zelf allemaal instellen via de handige display.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
12-12-2018
4
4
4
4
4
Super! Mijn katten gebruiken die iedere dag.