Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Productinformatie
Cat It Filters
€ 6,99
€ 6,99

Cat It Reinigingsfilters voor de kat zijn reinigingsfilters die geschikt zijn voor de Cat It Drinking Fountain groot.

  • Voor Cat It Drinking Fountain
  • Reinigt het drinkwater
  • Verpakking bevat 3 filters

Meer informatie

Cat It Reinigingsfilters voor de kat

Cat It Reinigingsfilters voor de kat zijn reinigingsfilters die geschikt zijn voor de Cat It Drinking Fountain groot. Deze filters reinigen het drinkwater van de Cat It Drinking Fountain van etensresten en aanslag. Daarmee zijn ze essentieel voor het goed functioneren van uw Cat It Drinking Fountain. De filters zijn alleen geschikt voor de Cat It met de waterbol, niet voor de kleine Cat It drinkfontein. Een verpakking bevat 3 filters.

Bij Brekz kunt u de beste kattenproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat it Reinigingsfilters voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld filters voor de kleine Cat it drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Carbon Filters voor de kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.