Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep

3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
€ 1,40
€ 0,99

Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep is een heerlijke en onweerstaanbare snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of simpelweg als verwennerij.

  • Klein formaat, individueel verpakt
  • Hoog vlees/visgehalte van 80%
  • Zonder toevoegingsmiddelen

Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

  • Heerlijke snack als beloning of kleine verwennerij
  • Onweerstaanbaar van smaak
  • Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen 
  • De snacks bestaan voor 80% uit vlees/vis
  • Gemakkelijk in gebruik dankzij de breekranden in de sticks
     

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (70%), vis en visproducten (6% zalm en 6% forel), gist en mineralen.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.
 

Voedingsadvies Vitacraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep

U gebruikt de Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan uw kat kunt geven. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Vitacraft Catsticks Mini Zalm/Forel Kattensnoep? De Vitacraft Catstiscks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitacraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitacraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitacraft Kattensnoep.


4
4
4
4
4
4.6 / 5 (5)
21-10-2018
4
4
4
4
4
Katten zijn er dol op, bij iedere bestelling komen de Catsticks mee.
07-10-2018
4
4
4
4
4
Tot op heden alle bestellingen vakkundig afgeleverd werden afgeleverd.
25-06-2018
4
4
4
4
4
mijn kat vindt het heerlijk
24-04-2018
4
4
4
4
4
Míjn katten zijn er dol op. Doen er alles voor. Fijn dat het in de aanbieding was.
07-09-2017
4
4
4
4
4
Onze katten vinden het heerlijk!