Verzorging vee

Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Puur Calendula Cream is een crème die gebruikt kan worden voor het herstel van wonden of op een droge, schilferige huid bij honden, katten en paarden. 

  • Bevordert de wondgenezing
  • Minimaliseert littekenvorming
  • Bevat goudsbloem, herderstasje en heermoes

Meer informatie

Productinformatie Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard

Puur Calendula Cream is een verzorgende crème voor honden, katten, paarden en pony's. Het middel stimuleert de genezing van wonden. Puur Calendula bevordert namelijk de granulatiefase in de wondgenezing. Wanneer uw huisdier een oppervlakkige wond heeft, zal de wond zich langzaam sluiten door nieuwe cellen aan te maken. Dit heet de granulatiefase. Door de crème op de wond te smeren, wordt littekenvorming geminimaliseerd. De zalf is ook te gebruiken bij een droge, schilferige huid.

Actieve ingrediënten in deze crème zijn goudsbloem, herderstasje en heermoes. Goudsbloem ondersteunt onder andere het herstellend vermogen van de huid. Breng de zalf 2 à 3 maal daags aan op het wondoppervlak. Dit product kan blijvend worden toegepast. Het wordt afgeraden deze crème te gebruiken bij bloedende of extreem droge wonden. Deze verpakking is verkrijgbaar in een tube van 50 ml. of een pot van 400 gr.

Koop Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € 28 krijgt u gratis verzending! Makkelijk en snel bij u thuisbezorgd.

Samenstelling Puur Calendula Cream

Goudsbloem (calendula officinalis), herderstasje (capsella bursa-pastoris), heermoes (equisetum arvense).

Gebruiksaanwijzing Puur Calendula Cream

Breng het product twee tot driemaal per dag aan. Zorg ervoor dat uw dier de behandelde plek niet likt, krabt of schuurt. Het product kan aanhoudend gebruikt worden. Overleg eerst met een dierenarts voordat u dit product tijdens de dracht gebruikt. 

Bewaar de crème op een droge plek uit het zonlicht en buiten het bereik van kinderen, op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Calendula Cream staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bij Brekz hebben we een ruim assortiment aan verzorgingsproduct in onze honden- en kattenapotheek. Hier vindt u onder andere deze wondzalf van Phytonics, geschikt voor honden, katten en paarden.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.