Verkoeling voor honden

Zwembad met afdekhoes voor de hond 30cm hoog

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Dit zwembad met afdekhoes voor de hond is een mooi en voordelig combinatiepakket. De hoogte van het zwembad is 30 cm (in alle maten).

  • Met praktische afdekhoes die sluit met klittenband  
  • In de maten L: 120 cm en XL: 160 cm 
  • Materiaal hondenzwembad: Extra stevig pvc.

Meer informatie

Productinformatie Zwembad met afdekhoes voor de hond

Het Zwembad met afdekhoes voor de hond is een voordelig combinatieproduct. Met het hondenzwembad zult u uw hond veel waterplezier bezorgen; een heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Het hondenbad is gemaakt van veilig PVC en opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen wanneer u het niet meer gebruikt. Het pvc waarvan het is gemaakt, is dikker en daarom steviger dan het pvc dat voor andere, veelal goedkopere hondenzwembadjes en kinderbadjes wordt gebruikt. Wilt u het bad opbergen, dan is het water eenvoudig weg te spoelen via de waterafvoer in de zijkant van het bad. 

Beschikbaar in de maten:

  • Maat L 120 x 30 cm - blauw 
  • Maat XL 160 x 30 cm - blauw 
  • Met waterafvoer
  • Van veilig PVC materiaal en extra stevig
  •  Bijbehorende hoes sluit met klittenband

Bij het hondenzwembad wordt een bijpassende, handige afdekhoes geleverd, die op eenvoudige manier kan voorkomen dat er vuil in het bad terecht komt, wanner het niet in gebruik is. 

Bij Brekz kunt u de beste verkoelende producten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het zwembad voor de hond met afdekhoes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Het zwembad en de hoes zijn ook los verkrijgbaar: Zwembad voor de hond en Afdekhoes. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verkoelende producten.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.