Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Shampoo
Anti Vlo Shampoo
Borstels
Scharen
Overige supplementen
Overige

Shampoo

Anti Vlo Shampoo

Borstels

Scharen

Overige supplementen

Overige

Shampoo

Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Conditioner/Crèmespoeling voor de hond

Trixie Conditioner/Crèmespoeling voor de hond (250 ml) is een hoogwaardig product dat helpt met het verzachten van de vacht van uw hond. Deze natuurlijke crèmespoeling is gemaakt met oliën uit de macademianoot en het vruchtvlees van de duindoornbes. Het helpt met het zorgen voor een schitterende glans en geeft de vacht volume. 

De conditioner kan veilig gecombineerd worden met andere producten van Trixie. Deze diervriendelijke conditioner is bovendien uitermate geschikt voor honden met lange haren. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ander product?

Van Trixie hebben wij ook deze Aloë vera shampoo die een heerlijke geur achterlaat. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct? Geen probleem! Op onze overzichtspagina hondenapotheek vindt u een handig overzicht van onze overige hondenverzorgingsmiddelen.

https://www.brekz.nl/29703-home_default/conditionercremespoeling-250ml-voor-de-hond.jpg
3.59 2019/01/01
Goed product mooi resultaat
33423
15876
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Vachtherstel-Shampoo 250 ml voor de hond

Productinformatie Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond

Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond is een milde shampoo voor de verzorging van de vacht van uw hond. Trixie vachtherstel shampoo helpt met de opbouw van een natuurlijk mooie vacht. De shampoo helpt om de haarstructuur gladder te maken en helpt om het kammen van de vacht van uw hond gemakkelijker te maken. Ook helpt deze shampoo met het tegengaan van vervilting. Een uitstekende reinigende en hydraterende shampoo voor honden.

Bij Brekz kunt u Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Trixie vachtherstel shampoo

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.


Ander product? 

Van Trixie hebben wij in ons assortiment ook nog deze fijne hondenshampoo met een aangename aloë verageur. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenapotheek kunt u ongetwijfeld het product vinden dat u zoekt.

https://www.brekz.nl/29723-home_default/vachtherstel-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33424
15877
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Skin Care natuurolie-verzorgingscreme voor de hond (50 ml)

Trixie Skin Care natuurolie-verzorgingscreme voor de hond (50 ml)

Zonder conserveringsmiddelen
Met waardevolle natuurlijke oliën: sheaboter, bijenwas, kamille, druivenpit-olie, lavendel-olie
Voor de droge en gebarsten huid
Regenereert en kalmeert
Ter verzorging van eeltplekken 

https://www.brekz.nl/41037-home_default/trixie-skin-care-natuurolie-verzorgingscreme-voor-de-hond-50-ml.jpg
4.49 2019/01/01
41212
17669
Trixie Skin Care natuurolie-verzorgingscreme voor de hond (50 ml) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Per 2
€ 6,75 (€ 3,38/ct)
Per 3
€ 8,95 (€ 2,98/ct)
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Anti-Klit Spray 

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond/kat (200 ml) vergemakkelijkt het ontklitten van de vacht van uw hond of kat. De spray hoeft u daarbij niet uit te spoelen. Beaphar Bio spray bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De spray is verrijkt met Bernagieolie en Munt, waardoor het de vacht voedt, versterkt en revitaliseert. De neutrale pH-waarde van deze anti-klit spray respecteert de vacht van uw huisdier. Het herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontklitten ook gemakkelijker gaat. Beaphar Bio Anti-Klit Spray bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. Bovendien is de verpakking gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u Anti-Klit spray voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Anti-Klit Spray

Aqua, aloë barbadensisblad extract *, polyglyceryl- 4 capraat, benzylalcohol, mentha piperita bladwater *, parfum, gluconolacton, guar hydroxypropyltrimoniumchloride, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, citroenzuur, linalool, borago officinalis zaadolie *, citronellol, limoneen, hordeum vulgare-extract *, calciumgluconaat, kaliumsorbaat.

* Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Antiklitspray

 • Met Aloë Vera-gel, Bernagieolie en Munt
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Bevat 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% biologische ingrediënten
 • Hydrateert de huid en verzacht de vacht
 • pH-waarde van de spray respecteert de vacht
 • Verpakking 100% recyclebaar
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een Anti-Klit shampoo voor uw huisdier? Kijk dan naar Trixie Anti-Klit Shampoo voor de hond. Voor shampoos, scharen en borstels om de vacht van uw hond mee te verzorgen kunt u kijken op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.nl/39480-home_default/beaphar-bio-anti-klit-spray-voor-hond-en-kat.jpg
7.95 2019/01/01
40174
17414
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 7,95 (€ 39,75/l)
2 x 200 ml
€ 14,95 (€ 37,38/l)
Trixie Honingshampoo voor de hond (250 ml)

Trixie Honingshampoo voor de hond (250 ml)


verzorgt huid en vacht met belangrijke vitale stoffen
kalmeert de huid en maakt de haarstructuur glad
sterk hydraterend
ook geschikt voor de verzorging van langharige honden 

https://www.brekz.nl/41062-home_default/trixie-honingshampoo-voor-de-hond-250-ml.jpg
4.49 2019/01/01
41226
17670
Trixie Honingshampoo voor de hond (250 ml) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
Per 3
€ 8,09 (€ 2,70/ct)
Care Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond is een neutrale shampoo voor honden met een gevoelige huid. Deze shampoo reinigt de vacht en huid van uw hond op een zachte en milde manier door de hoogwaardige, natuurlijke werkzame stoffen: goudsbloem, D-panthenol en havermeel. D-pathenol werkt vochtinbrengend, goudsbloem helpt de geïrriteerde huid kalmeren en havermoutmeel heeft over het algemeen een hydraterende werking voor de huid.

Bij Brekz kunt u hondenshampoos goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Gebruiksadvies Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door voor gebruik. Voorkom dat er shampoo in de ogen van uw huisdier of u zelf terecht komt. Dit kan sterke irritatie veroorzaken. Mocht er toch per ongeluk shampoo in de ogen terecht komen, spoel dit dan gedurende enkele minuten voorzichtig uit met lauw water. Bij blijvende irritatie dient u een arts te raadplegen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Handen wassen na gebruik.
  

Ingrediënten Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een shampoo voor langharige honden? Kijk dan eens naar
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29722-home_default/care-shampoo-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Prima zoals altijd. TOP
Goede Shampoo
33425
15879
Care Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Droogshampoo hond/kat

Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) is een voedende shampoo voor honden en katten om de vacht mee te reinigen zonder dat u daarvoor de shampoo hoeft uit te spoelen. Het bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw. Het hydrateert de huid en verzacht de vacht van uw huisdier. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten in deze shampoo. Beaphar Bio Droogshampoo is verrijkt met klaproos en granaatappel en reinigt en voedt de huid en vacht. Het draagt bij aan een glanzende vacht. De droogshampoo bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen en dankzij de neutrale pH-waarde van Beaphar Bio wordt de vacht van uw viervoeter gerespecteerd. Bovendien is de verpakking 100% recyclebaar en gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet.

Bij Brekz kunt u de beste droogshampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) en andere vachtverzorgende producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Droogshampoo

Aqua, aloë barbadensis bladextract *, glycerine, ammoniumlaurylsulfaat, benzylalcohol, solanum lycopersicum fruitwater *, parfum, papaver rhoeas bloemenwater *, gluconolacton, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, linalool, limoneen, citroenzuur, calciumgluconaat, eugenol, citronellol, geraniol, punica granatum fruitextract *, kaliumsorbaat. * Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Droogshampoo

 • Helpt de huid hydrateren en de vacht verzachten
 • Shampoo hoeft niet te worden uitgespoeld
 • Bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Verrijkt met aloë vera, klaproos en granaatappel ui biologische landbouw
 • Reinigt en voedt huid en vacht
 • Neutrale pH-waarde respecteert de vacht van de hond en kat
 • Bevat 98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 15,7% biologische ingrediënten
 • Ecocert Greenlife label: natuurlijke oorsprong ingrediënten
 • Verpakking 100% recyclebaar

Ander product?

Bent u op zoek naar een crème die helpt bij het herstellen van een droge, overgevoelige of jeukende huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat. Voor andere producten ter verzorging van de huid en vacht kijkt u op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor hond of kat.

https://www.brekz.nl/39481-home_default/beaphar-bio-droogshampoo-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
40176
17415
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 9,95 (€ 49,75/l)
2 x 200 ml
€ 17,95 (€ 44,88/l)
Trixie Kruidenshampoo voor de hond (250 ml)

Trixie Kruidenshampoo voor de hond (250 ml)

https://www.brekz.nl/41096-home_default/trixie-kruidenshampoo-voor-de-hond-250-ml.jpg
4.49 2019/01/01
41232
17671
Trixie Kruidenshampoo voor de hond (250 ml) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
Per 3
€ 8,09 (€ 2,70/ct)
Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond van het merk Trixie is speciaal voor honden met roos. Wist u dat honden net als mensen roos kunnen krijgen? Roos bij mensen wordt herkend door losse huidschilfers op de behaarde hoofdhuid. De oorzaak hiervoor is dat huidcellen zich veel sneller vernieuwen dan normaal. Bij honden kan deze overmatige schilfering ook voorkomen. Deze schilfers zien er wittig/witgelig/grijzig uit, en kunnen los in de vacht zitten, maar ook op de huid. Sommige huisdieren hebben hierbij last van jeuk, maar dat hoeft zeker niet. Voor honden met roos is de anti roos shampoo van Trixie de perfecte shampoo. Deze shampoo bevat stoffen die effectief werken tegen roos en helpen om schilfervorming tegen de gaan. Daarnaast werkt het hydraterend.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

   

Gebruiksadvies Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Maak voor het wassen de vacht van uw hond nat met lauw water. Test de temperatuur van het water altijd eerst zelf. Breng de shampoo aan op uw handen en masseer deze goed door de gehele vacht heen. Masseer vanaf de nek tot de shampoo begint te schuimen. Spoel hierna de vacht grondig met lauw water. Voorkom ten alle tijden dat de shampoo in contact komt met uw ogen of die van uw hond. Was na gebruik uw handen; kan oogirritatie veroorzaken. Wanneer dit gebeurt, dan altijd enige minuten de ogen spoelen met water.
   

Ingrediënten Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-iogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothialzolinone).

   

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw hond? Bij Brekz bieden we een ruim assortiment shampoos en andere verzorgingsproducten voor uw hond. U vindt deze pagina hier. Hier vindt u bijvoorbeeld ook Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond, wat de vacht van uw hond een zijdezachte glans zal geven.

https://www.brekz.nl/29721-home_default/anti-roos-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33426
15880
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond

Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond is een speciale shampoo voor honden die snel klitten krijgen. Sommige hondenvachten vereisen nu eenmaal meer verzorging dan andere hondenvachten. Honden met bijvoorbeeld een dubbele vacht, of lange haren hebben veel aandacht nodig. Andere honden vinden het heerlijk om in plassen te spelen of door de modder te rollen. Het kan gebeuren dat wanneer u dan een keer vergeet om de vacht van uw hond goed door te borstelen, dat de haren verstrengelen en een klit vormt.

Deze shampoo van Trixie is speciaal gemaakt om de vacht van uw hond te helpen ontklitten. Daarnaast is het uitermate geschikt voor de verzorging van langharige honden.

Ingrediënten

5-15 % anionische oppervlateactieve stoffen, < 5% amphotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).


Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw hond? Bij Brekz bieden we een ruim assortiment shampoos en andere verzorgingsproducten voor uw hond. U vindt deze pagina hier.

https://www.brekz.nl/29724-home_default/anti-klit-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Zeer goed en ruikt goed
Top geen klitten
BON PRODUIT
33427
15881
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Kleurshampoo voor de hond

Productinformatie Trixie Kleurshampoo voor de hond

Trixie Kleurshampoo voor de hond is de ideale shampoo om de vachtkleur van uw hond weer helemaal tot z'n recht te laten komen. Deze shampoo is er in twee varianten: een variant voor honden met een witte of lichte vacht en een variant voor honden met een zwarte of donkere vacht. Deze shampoo werkt ter intensivering van de donkere of lichtere vachtkleur. Het wassen met deze shampoo zorgt voor een milde verzorging, en ervoor om uw huisdier weer fris te laten ruiken. Bovendien werkt deze shampoo ook sterk hydraterend. Helpt uw hond te laten stralen!

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw huisdieren online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Kleurshampoo voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksadvies Trixie Kleurshampoo voor de hond

Voorkom dat de shampoo in de ogen van u of uw hond terecht komt, dit kan sterke irritatie veroorzaken. Mocht dit toch per ongeluk gebeuren, dan de ogen gedurende enkele minuten voorzichtig spoelen met lauw water. Bij blijvende oogirritatie dient u uw dierenarts te raadplegen. Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door.
  

Ingrediënten Trixie Kleurshampoo voor de hond

Samenstelling (witte vacht): 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet -ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, optische bleekmiddelen, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Samenstelling (zwarte vacht): 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet -ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)

  

Ander product?

Bent u op zoek naar andere shampoo, zoals een shampoo voor langharige honden? Kijk dan eens naar Shampoo voor Langharige Honden 250 ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29725-home_default/colour-shampoo-voor-witte-of-zwarte-vacht-voor-de-hond.jpg
2.79 2019/01/01
33428
15882
Colour Shampoo voor witte- of zwarte vacht voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit x 2
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
€ 4,60 (€ 2,30/ct)
Zwart x 2 OP = OP
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
€ 4,60 (€ 2,30/ct)
Wit x 3
€ 8,09 (€ 2,70/ct)
€ 6,47 (€ 2,16/ct)
Zwart x 3 OP = OP
€ 8,09 (€ 2,70/ct)
€ 6,47 (€ 2,16/ct)
Beaphar Bio Shampoo bij jeuk voor de hond (tube 200 ml)

Productinformatie Beaphar Bio Shampoo bij jeuk hond 

Beaphar Bio Shampoo bij jeuk (tube 200 ml) is een anti-jeuk hondenshampoo specifiek voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid, bijvoorbeeld door insectenbeten. Het bevat Aloë Vera gel die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten, afkomstig uit de biologische landbouw. De shampoo is verrijkt met Sint-janskruid en Cassis en werkt verzachtend en beschermend voor de gevoelige huid. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van de hond en is vrij van parabenen, siliconen of kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u de beste shampoos goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Shampoo bij jeuk hond tube tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Beaphar Bio Shampoo anti jeuk

 • Bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 18% biologische ingrediënten
 • Met ECOCERT Greenlife label: natuurlijke oorsprong ingrediënten
 • Voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid
 • Vrij van parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • De verpakking is 100% recyclebaar
 • Werkt verzachtend en beschermend

Samenstelling Beaphar Bio Shampoo

Aqua, aloë barbadensis bladextract *, ammoniumlaurylsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, benzylalcohol, natriumchloride, salicylzuur, natriumhydroxide, parfum, gluconolacton, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, helianthus annuus zaadolie *, ribes nigrum fruitextract, calciumgluconaat, maltodextrine, citroenzuur, centella asiatica-extract *, hypericum perforatum-extract *, kaliumsorbaat. * Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Bio Shampoo

Maak de vacht van uw huisdier nat en breng de shampoo aan op de rug. Masseer het voorzichtig in en spoel het daarna grondig uit. Droog de hond af met een handdoek.

Ander product?

Bent u op zoek naar een sterk absorberende handdoek om uw huisdier snel en eenvoudig mee af te drogen? Kijk dan naar Scruffs Noodle handdoek. Voor andere shampoos kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten

https://www.brekz.nl/39484-home_default/beaphar-bio-shampoo-tube-bij-jeuk-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
40182
17418
Beaphar Bio Shampoo tube bij jeuk voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 8,95 (€ 44,75/l)
2 x 200 ml
€ 16,95 (€ 42,38/l)