Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac Sebocalm Shampoo

Productinformatie
250 ml
€ 16,95 (€ 67,80/l)
€ 16,95 (€ 67,80/l)
2 x 250 ml
€ 31,95 (€ 63,90/l)
€ 31,95 (€ 63,90/l)
3 x 250 ml
€ 44,95 (€ 59,93/l)
Meest verkocht
€ 44,95 (€ 59,93/l)

Virbac Sebocalm Shampoo is een hypoallergene en zeepvrije shampoo met een verzachtende en milde werking voor honden en katten. De schuimende werking reinigt de normale en droge huid.

  • Voor licht schilferende en vette huid
  • Reinigt de huid
  • Verzacht de huid

Meer informatie

Productinformatie Virbac Sebocalm Shampoo

Virbac Sebocalm Shampoo is een milde, hypoallergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) levert. 

De werkzame stoffen zijn in ingekapselde spherulieten en in vrije vorm aanwezig. Spherulieten zijn in lagen opgebouwde micro-bolletjes die een vertraagde afgifte van werkzame stoffen bevorderen en daarmee een langduriger werkzaamheid. Chitosanide heeft een vochtregulerend effect. Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie (A), Keratoseborroe (K) en Infectie (I).

De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo kunt u eenvoudig en snel zien welke shampoo nodig is ter behandeling van deze problemen. Virbac Sebocalm is voorzien van de K en helpt dus bij de behandeling van Keratoseborroe. Deze shampoo is zeer geschikt als onderhoudsshampoo.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten van Virbac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Sebocalm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Sebocalm Shampoo

Oleïnesulfonaat, lauramide DEA, glycerine

Gebruik en bewaring Virbac Sebocalm Shampoo

Gebruik lauw water en maak de vacht nat. Masseer de shampoo in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel het goed uit en herhaal de behandeling. Laat bij de herhalende behandeling de shampoo gedurende 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Droog de vacht goed af. 

Let op!
Vermijd contact met ogen en oren. Mocht dit toch gebeuren, spoel dan zeer goed uit met water. Indien irritatie ontstaat, dient u het aantal behandelingen te verminderen of de behandeling te stoppen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor de gevoelige huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
11-08-2019
1
2
3
4
5
Het kalmeert de huid en houdt de huid van de hond lange tijd goed.