Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Vachtherstel-Shampoo 250 ml voor de hond

Productinformatie
2 x 250 ml
€ 5,95 (€ 11,90/l)
€ 5,95 (€ 11,90/l)
3 x 250 ml
€ 8,49 (€ 11,32/l)
Meest verkocht
€ 8,49 (€ 11,32/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Trixie Vachtherstel-Shampoo 250 ml voor de hond is een neutrale, reinigende, milde shampoo die de opbouw van een natuurlijke mooie vacht ondersteunt en helpt mooi te houden.

  • Reinigende, milde shampoo
  • Sterk hydraterend
  • Voor een natuurlijk stralende vacht

Meer informatie

Productinformatie Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond

Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond is een milde shampoo voor de verzorging van de vacht van uw hond. Trixie vachtherstel shampoo helpt met de opbouw van een natuurlijk mooie vacht. De shampoo helpt om de haarstructuur gladder te maken en helpt om het kammen van de vacht van uw hond gemakkelijker te maken. Ook helpt deze shampoo met het tegengaan van vervilting. Een uitstekende reinigende en hydraterende shampoo voor honden.

Bij Brekz kunt u Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Trixie vachtherstel shampoo

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.


Ander product? 

Van Trixie hebben wij in ons assortiment ook nog de Trixie Aloë Vera shampoo, voor een gevoelige huid en vacht. Voor het totaalaanbod kunt u terecht op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor honden.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.