Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Shedder met leren handvat voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 5,18 (€ 5,18/ct)
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 5,18 (€ 5,18/ct)

Shedder met leren handvat voor de hond is een trimmer voor de vacht van uw hond die gebruikt kan worden om kleine en grote oppervlakken te roskammen. 

• Met leren handvat
• Geschikt voor paarden
• Handige accessoire


Meer informatie

Productinformatie Shedder met leren handvat voor de hond

Shedder met leren handvat voor de hond is een praktische accessoire die helpt met het trimmen van de vacht van uw hond. Hij kan gebruikt worden voor het roskammen van zowel kleinere als grotere oppervlakten. 

Deze shedder voor de hond heeft een leren handvat en een gladde zijde waarmee water verwijderd kan worden. Deze trimmer is bovendien ook geschikt voor paarden. 

Bij Brekz kunt u Shedder met leren handvat voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Andere accessoire?

Voor honden met een dikke vacht hebben wij ook nog deze trimhark. Zoekt u nog een andere hondenaccessoire? Dan kunt u ongetwijfeld het juiste product vinden op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
29-07-2019
1
2
3
4
5
Nous n’avons toujours pas reçu notre commande..... Merci de nous dire enfin ce qu’il en est !!!!!!

Translate to English