Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Rubberen Verzorgingshandschoen

Productinformatie
Per stuk
€ 6,39 (€ 6,39/ct)
€ 6,39 (€ 6,39/ct)

Rubberen Verzorgingshandschoen voor de hond is een handige handschoen met kleine puntjes die overtollig haar en stof verwijdert.

• Verwijdert stof en haar
• Bevordert de doorbloeding
• Voor gevoelige en jonge dieren


Meer informatie

Productinformatie Rubberen Verzorgingshandschoen

Rubberen Verzorgingshandschoen is een praktische dierenaccessoire die u kunt gebruiken om de vacht van uw hond schoon te maken. De handschoen helpt met het verwijderen van haar en stof en geeft de vacht een mooie glans. 

Rubberen Verzorgingshandschoen geeft de huid bovendien een lekkere massage en helpt met het bevorderen van de doorbloeding. Deze handschoen is ook geschikt voor gevoelige en jonge honden. 

Bij Brekz kunt u Rubberen Verzorgingshandschoen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

    

Andere accessoire nodig?

De Beeztees Slickerborstel klein is een handige borstel voor het verwijderen van haar en vuil en is ook geschikt voor katten. Zoekt u nog een andere accessoire voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenaccessoires kunt u ongetwijfeld het product vinden wat u zoekt. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
04-05-2021
1
2
3
4
5
Geen volledige handschoen, dacht dat de vingertoppen ook bedekt ging zijn
03-11-2019
1
2
3
4
5
Pas du tout pratique avec le bout des doigts qui dépassent

Translate to English