Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend OP is OP

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
Per 2 verpakkingen
€ 17,49 (€ 8,75/ct)
€ 17,49 (€ 8,75/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
Per 3 verpakkingen
€ 25,49 (€ 8,50/ct)
€ 25,49 (€ 8,50/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar

Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend is een shampoo die helpt met het tegengaan van nare geurtjes die afkomstig zijn van de huid of vacht van uw hond of kat.

  • Helpt roos verminderen
  • Verzorgt huid en vacht
  • Hydraterende werking

Meer informatie

Productinformatie Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend

Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend is een verzorgende en verzachtende shampoo en helpt een nare geur van de huid en vacht van uw hond of kat te voorkomen. De toevoeging van het Moringa zaad- extract draagt bij aan de vermindering van vieze geurtjes. Dit extract reduceert de aanmaak van overmatig talg. Daarnaast helpt deze Frontline shampoo de vorming van roos te verminderen. Tevens bevat Frontline Pet Care Shampoo rhamnose en luminescine. Deze ingrediënten hebben een hydraterende en antioxiderende werking. 

Bij Brekz koopt u Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend goedkoop online. Bestel nu uw dierverzorgingsproducten en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend

Maak de vacht van uw huisdier voldoende vochtig. Breng de shampoo aan op het lichaam en de poten en masseer de shampoo goed in de vacht. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit. Let op: Voorkom dat de shampoo op de kop en in de ogen terecht komt. Wanneer u de shampoo goed uitgespoeld heeft, droogt u de vacht goed af met een handdoekje. Bij langharige honden en katten is het aan te raden om eventuele klitten voorzichtig uit de vacht te borstelen. Doe dit bij voorkeur wanneer de vacht voldoende droog is.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van vervelende klitten in de vacht? Probeer dan eens Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend. Voor andere vachtverzorging kunt u kijken in het assortiment verzorging kat en verzorging hond


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
05-01-2019
1
2
3
4
5
Bon champooing il faut bien mouiller le chien pour que ça mousse tout dépend du poil moi c’est un yorchire

Translate to English