Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 6,09 (€ 6,09/ct)

De Groo'me - Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen.

  • Minder geschikt voor langharige honden
  • Houdt de vacht van uw hond gezond
  • Met handige grip

Meer informatie

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

  • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
  • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
  • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
  • Met handige grip
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
07-08-2018
1
2
3
4
5
Een goede voeding tegen een redelijke prijs en een snelle bezorging.