Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Droogschuim Shampoo 230ml voor hond of kat

Productinformatie
230 ml
€ 4,95 (€ 21,52/l)
€ 4,45 (€ 19,35/l)
€ 4,95 (€ 21,52/l)
€ 4,45 (€ 19,35/l)
2 x 230 ml
€ 9,49 (€ 20,63/l)
€ 8,54 (€ 18,57/l)
Meest verkocht
€ 9,49 (€ 20,63/l)
€ 8,54 (€ 18,57/l)

Trixie Droogschuim Shampoo 230ml voor hond of kat is ideaal voor kleine huisdieren met watervrees of die om welke reden dan ook niet gewassen kunnen worden. 

 • Helpt onaangename geurtjes te neutraliseren
 • Desodorisatie en milde reiniging van de vacht
 • Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken

Meer informatie

Productinformatie Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

Trixie Droogschuim Shampoo 230ml is geschikt voor katten en honden en vooral voor deze huisdieren als ze niet graag gewassen worden met water. Ideaal ook als uw hond of kat niet gewassen kan worden. Het helpt slechte geurtjes te verminderen en reinigt de vacht op milde wijze. De Trixie Droogschuim Shampoo is gebruiksklaar schuim en deze droogschuimshampoo is eenvoudig te doseren. Deze shampoo is ook ideaal voor gebruik onderweg of op reis. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Droogschuim Shampoo 230ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

 • Geschikt voor honden en katten
 • Voor dieren die bang zijn voor water of geen bad kunnen nemen i.v.m. bijvoorbeeld ziekten
 • Eenvoudig te doseren
 • Ideaal voor op reis of onderweg
 • Geparfumeerd
 • Neutraliseert slechte geuren
 • Reinigt de huid en vacht
 • Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken
        

Samenstelling Trixie Droogschuimshampoo 

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Gebruiksinstructies

Lees voor gebruik de gebruiksinstructies op de verpakking. Goed schudden voor gebruik. Alleen gebruiken op een droge vacht. Masseer het schuim in de vacht gedurende ongeveer 3 tot 5 minuten. Vervolgens het product uitkammen of -borstelen.


Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Ander product?

Heeft uw hond last van een gevoelige huid? Probeer dan eens Trixie Care Shampoo 250ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
30-06-2019
1
2
3
4
5
Helaas krijgt mijn hond hier een hele vette huid van.