Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermazyme Gold Shampoo

Productinformatie
240 ml
€ 14,49 (€ 60,38/l)
€ 14,49 (€ 60,38/l)
2 x 240 ml
€ 27,95 (€ 58,23/l)
€ 27,95 (€ 58,23/l)
3 x 240 ml
€ 40,95 (€ 56,88/l)
Meest verkocht
€ 40,95 (€ 56,88/l)

Dermazyme Gold Shampoo is een huidverzorgende shampoo voor honden en katten met een zeer droge huid en showdieren.

  • Verzorgt de droge tot zeer droge huid
  • Lotion en shampoo in één
  • Voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie Dermazyme Gold Shampoo

Dermazyme Gold Shampoo is een combinatie van een shampoo en lotion voor honden en katten en is ontwikkeld om de droge tot zeer droge huid te hydrateren en verzorgen. Dermazyme Gold is verrijkt met 50% propyleenglycol en zorgt voor een hydraterend effect van de huid. Dermazyme Gold helpt de huidbarrière te versterken en optimaal te behouden. Deze shampoo heeft een positieve werking bij honden en katten met een verhoogde kans op het ontwikkelen van een droge huid. Bepaalde hondenrassen (o.a. Golden Retriever, Jack Russell Terrier, Cairn Terrier, West Highland White Terrier) hebben eerder de neiging tot het ontwikkelen van een zeer droge huid. Dermazyme is ook zeer geschikt voor het behandelen van de huid en vacht van showhonden- en katten. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Gold Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Dermazyme Gold Shampoo

Losham™-base, Propyleneglycolum, Paraffinum Liquidum, PEG-7 Glyeryl Cocoate, Parfum, Oleum Lini, Phenonip® , Alfa-Tocopherolum

Gebruik en bewaring Dermazyme Gold Shampoo

Dermazyme is geschikt voor uitwendig gebruik bij honden en katten.
Maak de vacht goed nat met lauw water. Breng een lijn van de shampoo aan van nek tot staart. Masseer de shampoo goed door de hele vacht en laat het overvloedig schuimen. Laat de shampoo 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit met lauw water. Dermazyme kan 2 tot 3 keer per week gebruikt worden of volgens advies van uw dierenarts. Vermijd contact met de ogen en niet laten inslikken. 
Bewaar de shampoo bij kamertemperatuur (15 – 25 °C).

Ander product?

Zoekt u iets om de vacht van uw huisdier optimaal mee te verzorgen? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld een borstel van Groo'me. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.