Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Per stuk
€ 5,75
€ 5,75

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's is geschikt voor huisdieren met kort én lang haar. 

  • Geschikt voor kort, dun haar
  • Gemaakt van stevig nylon
  • Rubberen deel voor meer grip

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's is geschikt voor katten en puppy's met zowel kort als lang haar. Borstels met ijzeren pinnen zijn namelijk slechts geschikt voor honden en katten met lang, dik haar, omdat ze anders de huid beschadigen. Daarom kun je bij kortharige dieren beter een borstel met nylon haren gebruiken. Deze Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's haalt gemakkelijk vuil en losse haren uit de vacht. Zo blijft de vacht glanzend en schoon en ontstaan er minder snel klitten. De kam bevat een plastic handvat met een rubberen deel voor meer grip. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige borstel die dus niet snel kapot zal gaan.
 

Gebruiksaanwijzing Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Het is belangrijk om uw hond of kat regelmatig te kammen, vooral wanneer u merkt dat hij haaruitval heeft. Dit gebeurt met name aan het begin van de winter en de zomer. Let op dat u niet te hard met de borstel aan klitten trekt, want dit kan schadelijk zijn voor de huid. 
 

Ander vachtverzorging? 

Bent u op zoek naar een borstel voor uw grote hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator Deluze L voor de hond. Deze is geschikt voor honden van grote rassen.