Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Tangle Fix Shampoo

Per stuk
€ 4,49
€ 4,49

Beeztees Tangle Fix Shampoo is speciaal voor honden met lange, warrige haren.

  • Voor doorkambare vacht
  • Bevat Macadamia olie
  • Voor soepele en zachte vacht

Beeztees Tangle Fix Shampoo

Beeztees Tangle Fix Shampoo is een speciale shampoo voor honden met lang haar. Lang haar kan namelijk vaak moeilijk doorkambaar zijn. In deze shampoo zit een olie die dit tegengaat, namelijk de Macadamia Oil. Deze olie haalt de haren gemakkelijk uit elkaar en zorgt voor een soepele, zachte vacht en helpt daarnaast bij het voorkomen van klitten. Na gebruik van deze shampoo zal u de haren van uw hond makkelijk kunnen doorkammen en verzorgen. In een verpakking van Beeztees Tangle Fix Shampoo zit 300 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beeztees Tangle Fix Shampoo tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Beeztees Tangle Fix Shampoo

Maak de haren van uw hond nat met lauw water. Breng de shampoo vervolgens aan op de vacht. Vermijd hierbij de ogen en de bek. Masseer de shampoo daarna goed in en spoel ten slotte grondig uit. Zorg ervoor dat alle resten van de shampoo uit de vacht verdwenen zijn. 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Het doel van Beeztees is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.

Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander product speciaal voor honden met lange haren? Bekijk dan ons Vachtverzorging shampoo assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Colour Shampoo Zwarte Vacht. Deze shampoo is geschikt voor honden met een zwarte vacht. 


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
14-06-2018
4
4
4
4
4
Goede shampoo , ruikt lekker en veroorzaakt geen klitten en geen jeuk