Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Slickerborstel Middel voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 6,95
€ 6,95

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat

  • Voor katten met lange of dikke vacht
  • Voor verwijdering van kleine verwarringen en klitten
  • Verkrijgbaar in zwart/grijs en zwart/roze.

Meer informatie

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

  • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
  • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
  • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
  • Met handige slipvaste grip
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
05-09-2019
4
4
4
4
4
Gewoon ok borstel
13-06-2018
4
4
4
4
4
Goede kam, wilde het gebruiken voor mijn katten, maar een beetje te scherp voor ze :)
24-04-2017
4
4
4
4
4
Zeer goede borstel voor onze Grand Basset Griffon Vendeen.