Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Repair Shampoo

Per stuk
€ 4,49
€ 4,49

Beeztees Repair Shampoo is een shampoo die de droge en beschadigde vacht herstelt en is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

  • Speciaal voor droge, beschadigde vacht
  • Hydraterende werking
  • Met Aloe Vera en havermout

Beeztees Repair Shampoo 

Beeztees Repair Shampoo is een shampoo die de droge en beschadigde vacht herstelt en is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. De shampoo bevat onder meer Aloe Vera en havermout en helpt de droge en/of beschadigde vacht van uw hond weer in optimale conditie te krijgen. Voor een frisse, glanzende en stralende vacht van uw huisdier.

  • Speciaal ontwikkeld voor het herstellen van een droge en beschadigde vacht
  • Met Aloe Vera en havermout
  • Hydraterende werking
  • Geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen
     

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beeztees Repair Shampoo tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Beeztees Repair Shampoo

Maak uw hond goed nat met lauwwarm water en breng de shampoo aan op de vacht. De shampoo zacht inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Zorg ervoor dat geen zeepresten achterblijven, dit kan huidirritatie veroorzaken. De vacht van uw huisdier is schoon wanneer het water dat wegspoelt schoon en helder is.

Let op! Vermijd de kop van uw hond. Beeztees Repair Shampoo kan (ernstige) schade toebrengen aan de ogen en oren.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een shampoo die ook geschikt is bij huidaandoeningen? Kijk dan eens bij Quistel Bio Herstel Shampoo hond en kat. Een overzicht van al onze producten voor vachtverzorging vindt u hier.