Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Puppy Shampoo OP is OP

Per stuk
€ 4,49
€ 3,59
€ 4,49
€ 3,59

Beeztees Puppy Shampoo is een shampoo voor het reinigen van de vacht en is speciaal ontwikkeld voor de puppy en jonge hond.

  • Speciaal voor puppy's
  • Verzorgend en hydraterend
  • Tast de vetlaag niet aan

Beeztees Puppy Shampoo

Beeztees Puppy Shampoo is een shampoo voor het reinigen van de vacht en is speciaal ontwikkeld voor de puppy en jonge hond. De shampoo is verrijkt met milk proteïnen en heeft een verzorgende en hydraterende werking op de vacht van uw pup. De shampoo tast de natuurlijke vetlaag van uw puppy niet aan. Dankzij deze shampoo krijgt de jonge vacht van uw huisdier weer de frisse en glanzende uitstraling die hij verdient. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beeztees Puppy Shampoo tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Beeztees Puppy Shampoo

Maak uw hond goed nat met lauwwarm water en masseer de conditioner zacht in de vacht, maar vermijd de kop. Laat de shampoo kort inwerken op de vacht voor het beste resultaat en spoel het daarna grondig uit. Om irritatie van de huid te voorkomen is het belangrijk dat geen resten van de shampoo achterblijven. Het middel is uitgespoeld wanneer er geen shampoo meer in het uitgewassen water zit. 

Let op! Vermijd contact met de ogen en oren.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een herstellende shampoo voor uw hond? Kijk dan eens bij Beeztees Repair Shampoo. Een overzicht van al onze producten voor vachtverzorging vindt u hier.


4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
27-01-2019
4
4
4
4
4
ik vind dat de shampoo niet zo lekker ruikt. Tevens staat nergens vermeld of de shampoo PH neutraal is.
08-06-2018
4
4
4
4
4
Goede shampoo, onze pup had er geen problemen mee om gewassen te worden.
05-03-2018
4
4
4
4
4
goed product, voldoet aan de eisen