Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Beau Beau Lotion voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 5,25
€ 5,25
Per 2
€ 9,95
€ 9,95

Beau Beau Lotion voor de hond is een middel dat de vacht van uw hond reinigt. Geschikt voor ieder soort hond. 

  • Handige en praktische lotion
  • Geeft een aangename geur 
  • Verzorgt de vacht 

Meer informatie

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond is geschikt voor ieder soort hond. Het is een speciaal middel dat de vacht van uw hond verfrist en reinigt. Het geeft het een heerlijke geur omdat aan de lotion een parfum is toegevoegd. Dit middel is extra praktisch omdat u uw hond niet uitgebreid in bad hoeft te doen, wat vaak veel tijd kost. De vacht van uw huisdier zal verzorgt en zacht aanvoelen. De verpakking van Beau Beau Lotion voor de hond is voorzien van een handige verstuiver.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Lotion voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Beau Beau Lotion voor de hond

Spray de lotion over de gehele vacht van de hond. Doe dit totdat de vacht licht vochtig is. Vermijd hierbij de ogen en de bek. Wrijf de vacht daarna met een doekje na en borstel eventueel de vacht door. 
 

Andere verzorging voor uw hond? 

Bent u ook nog op zoek naar een bijpassende borstel om de lotion mee door te kammen? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld hier van is de Furminator Deluxe S voor de hond. Deze is voor kleine honden.


Reviews
4
4
4
4
4
4.6 / 5 (5)
08-06-2019
4
4
4
4
4
zeer tevreden met dit product
29-04-2018
4
4
4
4
4
Ik kende het product van vroeger tijden. Ik ben blij dat het weer bij jullie te verkrijgen is
01-01-2018
4
4
4
4
4
Fijne geur en ik gebruik het geregeld voor mijn Schotse Collie
10-07-2017
4
4
4
4
4
SUPER BEDIENING !!! HEEL VLUG EN VRIENDELIJK WORD GELEVERD TOT IN MIJN GARAGE
15-06-2017
4
4
4
4
4
ruikt lekker maar is vlug weg