Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Rubber anti-haar borstel

Productinformatie
Per stuk
€ 5,99
€ 5,99

De Rubber anti-haar borstel is een multifunctionele borstel voor het ontharen van honden- en kattenharen bij kleding en meubels.

  • Multifunctioneel ontwerp
  • Ontharen van kleding en meubels
  • Bij katten- en hondenharen

Meer informatie

Rubber anti-haar borstel

De Rubber anti-haar borstel is een multifunctionele borstel voor het ontharen van honden- en kattenharen bij kleding en meubels. Deze ontharingsborstel is ideaal voor het haarvrij maken van uw kleding en meubels. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u er op verschillende soorten materiaal goed mee uit de voeten. Hij is geschikt voor het ontharen van katten- en hondenharen.

  • Rubberen ontharingsborstel
  • Geschikt voor het ontharen van kleding en meubels
  • Multifunctioneel ontwerp
  • Te gebruiken bij honden- en kattenharen

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubber anti-haar borstel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een borstel om dode haren mee uit te kammen? Kijk dan eens bij de FoOlee One. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.