Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vacature Vertaler Frans en Vertaler Deens

8 uur of meer per week
   

Brekz is op zoek naar taalvaardige studenten en thuiswerkers die graag willen bijverdienen met het vertalen van Nederlandse teksten naar het Frans of Deens. Een goede vaardigheid in het Nederlands en Frans of het Nederlands en Deens is vereist. Je krijgt volop kans om onze websites te laten shinen met jouw vertalingen.

De werkzaamheden vinden in de aanloopfase plaats op ons kantoor in Maarssen (bij Utrecht) en kunnen na de inwerkperiode thuis worden uitgevoerd. Je krijgt alle gelegenheid om flexibel te werken en bepaalt zelf hoe je je uren over de week verspreidt. Daarnaast leer je hoe je teksten kunt optimaliseren voor de online commerce. Een vaardigheid die in de toekomst steeds belangrijker wordt.

Brekz Group in Maarssen is een snel groeiende webwinkel voor huisdiervoer en andere huisdierproducten. Deze verkopen we onder meer via www.brekz.nl, www.brekz.fr en www.brekz.dk. Als vertaler voor Brekz zul je je naast het vertalen van teksten over huisdieren en huisdierproducten ook bezig houden met het verbeteren van bestaande content. Het is van belang dat je goed met Word en online tools kunt omgaan, over een goed taalgevoel beschikt en vlotte en foutloze teksten kunt schrijven. Ervaring met content-writing en affiniteit met huisdieren zijn een pré.

Heb je interesse? Dan horen we dat heel graag! Stuur snel een korte motivatie, enkele tekstvoorbeelden en je CV naar: info@brekz.nl