Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vacature vertaler Frans

8 uur of meer per week
   

Brekz is op zoek naar taalvaardige studenten en thuiswerkers die graag willen bijverdienen met het vertalen van Nederlandse teksten naar Frans. Een goede vaardigheid in het Nederlands en Frans is vereist. Je krijgt volop kans om onze websites te laten shinen met jouw vertalingen.

Na een korte training (minder dan een dag op ons kantoor in Utrecht) kun je volledig vanuit huis werken . Je krijgt alle gelegenheid om flexibel te werken en bepaalt zelf hoe je je uren over de week verspreidt. Daarnaast leer je hoe je teksten kunt optimaliseren voor de online commerce. Een vaardigheid die nog altijd steeds belangrijker wordt.

Brekz Group in Utrecht is een snel groeiende webwinkel voor huisdiervoer en andere huisdierproducten. Deze verkopen we onder meer via www.brekz.nl en www.brekz.dk. Als vertaler voor Brekz zul je je naast het vertalen van teksten over huisdieren en huisdierproducten ook bezig houden met het verbeteren van bestaande content. Het is van belang dat je goed met Word en online tools kunt omgaan, over een goed taalgevoel beschikt en vlotte en foutloze teksten kunt schrijven. Ervaring met content-writing en affiniteit met huisdieren zijn een pré.

Heb je interesse? Dan horen we dat heel graag! Stuur snel een korte motivatie, enkele tekstvoorbeelden en je CV naar: info@brekz.nl