Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vacature vertaler Deens

8 uur of meer per week
   

Brekz is op zoek naar taalvaardige studenten en thuiswerkers die graag willen bijverdienen met het vertalen van Nederlandse teksten in Deens. Een goede vaardigheid in Nederlands en Deens is vereist. Je krijgt volop kans om onze websites te laten stralen met jouw vertalingen. Na een korte training op ons kantoor in Utrecht, kun je volledig vanuit huis werken. Je bepaalt zelf hoe je je uren over de week verspreidt. Daarnaast leer je hoe je teksten kunt optimaliseren voor online commerce. Een vaardigheid die nog altijd steeds belangrijker wordt.

Brekz Group is een snel groeiende webwinkel voor huisdiervoer en andere huisdierproducten. Deze verkopen we onder meer via www.brekz.nl en www.brekz.dk. Als vertaler voor Brekz zul je je naast het vertalen van teksten over huisdierproducten ook bezig houden met het verbeteren van bestaande content. Het is van belang dat je goed met Word en online tools kunt omgaan, over een goed taalgevoel beschikt en vlotte, foutloze teksten kunt schrijven. Ervaring met content writing en affiniteit met huisdieren zijn een pré.

Heb je interesse? Dan horen we graag van je! Stuur snel een korte motivatie, enkele tekstvoorbeelden en je CV naar: info@brekz.nl