Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Webdeveloper                             

Brekz Group in Utrecht is een snelgroeiende webwinkel voor huisdierproducten die internationaal actief is met webwinkels in diverse Europese landen. Bij Brekz werken circa 70 enthousiaste collega’s. Vanwege de snelle groei zoeken wij uitbreiding van ons team met een enthousiaste en gedreven developer die zich bezighoudt met de doorontwikkeling, verbeteringen en verhoging van de klantvriendelijkheid van onze webwinkels.

Als ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van innovatieve web-functies voor de internationale webwinkels van Brekz, zowel voor desktop, tablet als mobiel. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een vitale bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkracht en praktische instelling leiden tot de verbetering van onze webwinkels en hun performance. Daarbij ben je sparring partner voor het team van online marketing specialisten. Je beschikt over technisch inzicht en voelt je prettig op het snijvlak van creativiteit en techniek. Je bent innovatief, hebt analytisch denkvermogen en een proactieve houding. Je houdt ervan om uitgedaagd te worden in je werk en toont verantwoordelijkheid en initiatief. Je bent communicatief en kunt complexe inzichten overdragen, ook aan niet-ITers.
 

Wij zoeken een zelfstandige werker die ‘out of the box’ kan denken en beschikt over:

  •   een afgeronde HBO opleiding informatica of ICT; HBO werk- en denkniveau
  •   minimaal 2 jaar ervaring met programmeren van webwinkelfuncties
  •   aantoonbare ervaring met HTML5, CSS, Javascript, PHP en MYSQL
  •   uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  •   ervaring met ontwikkelen van PrestaShop is een pré.

 

Wij bieden:

  • een fulltime baan in een snelgroeiende organisatie
  • een informele cultuur waarin hard gewerkt wordt
  • mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • prima arbeidsvoorwaarden

 

Spreekt deze functie je aan en wil je meegroeien in ons dynamisch bedrijf? Reageer dan snel en stuur per e-mail je motivatiebrief en CV op naar info@brekz.nl ten name van E. Broekhuizen.

Brekz Group B.V.
Computerweg 2
3542 DR, Utrecht