Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Trainingsspel Fanatic OP is OP

Per stuk
€ 18,99
€ 16,14
€ 18,99
€ 16,14

Trainingsspel Fanatic is een brainspel dat de hersenen van uw hond activeert en is geschikt voor iedere hond.

  • Activeert de hersenen
  • Samenwerken versterkt de band
  • Stimuleert de zelfverzekerdheid

Trainingsspel Fanatic

Trainingsspel Fanatic is een brainspel dat de hersenen van uw hond activeert en is geschikt voor iedere hond. Dit uitdagende spel activeert uw hond en verbetert tegelijkertijd de band tussen u en uw huisdier. Het trainingsspel beschikt over meerdere spelmogelijkheden, waarmee de moeilijkheidsgraad eenvoudig aan te passen is. Hierdoor zal uw hond er niet snel op uitgekeken raken. Het spel is tevens goed voor de zelfverzekerheid van uw hond. Werk samen aan het Trainingsspel Fanatic en zie uw hond opbloeien.

  • Activeert de hersenen van uw huisdier
  • Het trainingsspel kan samen worden gespeeld en versterkt zo de band tussen u en uw hond
  • Stimuleert de zelfverzekerdheid van uw hond
  • Moeilijkheidsgraad is eenvoudig aan te passen
  • Geschikt voor iedere hond
     

Bij Brekz kunt u het beste traingsspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Trainingsspel Fanatic tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of het dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingsspel in de vorm van een puzzel? Kijk dan eens bij ons Trainingsspel Swingo. Een overzicht van al ons Trainingsspeelgoed vindt u hier. 


4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
18-10-2017
4
4
4
4
4
De hond vindt het leuk en het kan tegen een stootje.
27-03-2017
4
4
4
4
4
Viel een beetje tegen. Na een keer bedacht hond dat hij zijn snoepjes sneller te vooschijn kon halen door ding in zijn bek te nemen en hard te schudden....