Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Trainingspeelgoed 

Trainingspeelgoed is speciaal speelgoed waarmee u uw hond niet alleen een plezier doet, maar ook op een positieve manier uitdaagt, waardoor hij bijvoorbeeld zijn hersenen traint of zijn gehoorzaamheid.
Lees meer ..

Dummy/Halter

Verpakking Prijs
Oranje 300 113-00
€ 11,99
Groen 300 102-00
€ 11,99
Dummy 500 gram voor de hond

Dummy 500 gram voor de hond

Dummy 500 gram voor de hond is een handig trainingsmiddel voor apporteren en is geschikt voor iedere hond. Met deze dummy kunt u eindeloos trainen op apporteren. Het product is zeer solide en heeft een handvat waarmee hij makkelijk is weg te gooien. Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren. 
De Dummy 500 gram voor de hond heeft de afmetingen: 26 x 6 cm. 

 • Stevige dummy voor trainen
 • Ideaal voor apporteren
 • Met handvat voor eenvoudig gooien
 • Geschikt voor iedere hond
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dummy 500 gram voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Pluche Drumstick voor de hond. Een overzicht van al ons Pluche speelgoed vindt u hier.  

Dummy 500 gram voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Oranje
€ 12,99
Groen
€ 12,99

Nina Ottosson

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Het Nina Ottosson Dog Smart Orange hondenspel is een zeer uitdagende bezigheid voor uw hond. Het spel helpt verveling te voorkomen en biedt uw viervoeter een mentale uitdaging. De botjes kunnen zo worden geplaatst dat ze op een gelijke hoogte liggen met het bord of iets meer uitsteken. Op deze manier kunt u de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen en uw hond meer of minder uitdaging geven. Deze variant is ideaal om uw huisdier kennis te laten maken met trainingsspellen. De Dog Smart Orange daagt uw hond uit om zijn probleemoplossend vermogen te verbeteren. U kunt dit interactieve spel samen met uw hond spelen om zo de onderlinge band te versterken en te onderhouden. Wanneer u ervoor kiest om uw hond zelfstandig te laten spelen, wordt het aangeraden om hem in de gaten te houden, zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Orange tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Orange

Plaats wat hondenbrokjes of snacks in de compartimenten van het bord. 
Sluit enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer delen u afsluit, hoe moeilijker het spel voor de hond zal zijn. 
Laat uw hond zien waar de lekkernijen liggen en help hem om ze te vinden. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen.
Laat sommige compartimenten onbedekt om de interesse van uw hond te wekken en vast te houden.
Speel samen met uw hond of laat hem zelfstandig de compartimenten openen. Houd uw hond altijd in de gaten wanneer u hem zelfstandig laat spelen en berg het spel bij voorkeur op wanneer hij er niet mee speelt.

Ander product?

Zoekt u een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Kijk bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue, met verschuifbare compartimenten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Nina Ottenson Dog Smart Orange > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Nina Ottosson Dog Brick Blue - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Brick Blue

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een interessant en uitdagend spel voor uw viervoeter. Het helpt verveling tegen te gaan en is een goede mentale stimulans voor de hond. Het heeft drie verschillende mogelijkheden om lekkernijen in te verbergen door middel van het openen van de verschuifbare compartimenten. De afzonderlijke botjes zijn te verwijderen om zo het spel makkelijker en moeilijker te maken voor uw huisdier. Dog Brick Blue is een uitstekende manier om destructief gedrag te voorkomen en uw hond zelfstandig bezig te laten zijn. Uw hond zal veel profijt hebben van de mentale uitdagingen en door dit spel samen met uw hond spelen versterkt u de band met uw maatje.

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Brick Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Brick Blue

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel. 
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn.
Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. Wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen, zorg er dan voor dat u altijd in de buurt bent zodat hij niet op het spel gaat kauwen. Het is aan te raden om het spel op te bergen wanneer uw hond er niet mee speelt.

Ander product?
Is uw hond de meeste hondenspellen te slim af? Probeer dan eens Nina Ottosson Dog Casino Turquoise, een spel met moeilijkheidsgraad 3. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Nina Ottenson Dog Brick Blue > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 21,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99

Puzzels

Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Dog Activity Mini Solitaire voor honden is een hondenpuzzel waar uw hond veel plezier mee kan beleven. Deze kleine uitvoering is ideaal voor kleinere honden die houden van interactief bezig zijn. Met dit prachtige product zal uw hond zich niet snel gaan vervelen, bovendien kunt u hiermee uw hond tussen de maatlijden door wat extra voeding geven.

Uitleg Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Op het zwarte bord dat wordt gebruikt als ondergrond staan zeven kegels waaronder u brokjes, snoepjes of andere lekkernijen kunt verstoppen. Vervolgens kunt u de kegels goed aandrukken waardoor ze stevig past blijven zitten. Het is nu aan uw huisdier om de kegels één voor één los te krijgen en de traktaties die daaronder zijn gelegd te vinden. Dit bordspel wordt geleverd met een handleiding vol tips en trucks waarmee u het spel zo leuk mogelijk kunt maken voor uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste hondenpuzzels voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Activity Mini Solitaire voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Informatie Dog Activity Mini Solitaire voor honden

 • de mini uitvoering is geschikt voor kleinere hondenrassen
 • het spelbord van Dog Activity Mini Solitaire voor honden is gemaakt van plastic
 • doorsnede van 20 cm
 • inclusief rubberen anti-slipring waardoor het bord beter op zijn plaats blijft staan

Met het Dog Activity Mini Solitaire voor honden krijgt uw huisdier spelenderwijs extra voeding binnen. Ideaal voor lastige eters of honden die neiging hebben tot schrokken.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Kijk dan op de pagina voor het hondenspeelgoed. Heeft u een hond van een groter formaat, kijk dan naar de grote uitvoering van Dog Activity Solitaire voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Disc Trainer voor de hond

Disc Trainer voor de hond 

Disc Trainer voor de hond geeft signaalgeluiden en kan worden gebruikt als hulpmiddel tijdens de hondentraining. Het product bestaat uit vijf palletten die u tegen elkaar aan kunt bewegen. Deze eenvoudige handeling levert een zacht en efficient geluid op, een duidelijk hoorbaar signaal voor uw hond. Dit maakt de Disc Trainer voor de hond ideaal voor gebruik tijdens de hondentraining. Dankzij het bijgevoegde koord kunt u het product eenvoudig bevestigen aan uw sleutelbos of broek.

 • Handig hulpmiddel met signaalgeluiden, ideaal voor tijdens de hondentraining
 • Maakt een zacht, efficiënt geluid
 • Goed hoorbaar voor uw hond
 • Gemakkelijk te bevestigen aan uw sleutelbos of broek


Bij Brekz kunt u antiblaf en training artikelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Disc Trainer voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingsclicker voor de hond? Kijk dan eens bij de Trainingsclicker voor de hond. Een overzicht van al onze antiblaf en training artikelen vindt u hier.

Disc Trainer voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Hondenfluit

Hondenfluit

De Hondenfluit kunt u gebruiken om gehoorzaamheid te oefenen, bijvoorbeeld tijdens de hondentraining. De fluit beschikt over 2 tonen en is verkrijgbaar in 2 maten, medium en large. Deze fluiten zijn een onmisbare hulp voor tijdens de hondentraining.

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training producten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Hondenfluit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingssnack voor de hond? Kijk dan eens bij Delisnacks Training Stick Rund. Een overzicht van alle antiblaf en training producten vindt u hier.

Hondenfluit > Meer informatie
Hondenfluit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Medium
€ 8,49
Large
€ 9,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,99

Overige

Trainingsclicker voor de hond

Trainingsclicker voor de hond

De Trainingsclicker voor de hond is een voordelig en simpel product om uw hond mee te trainen. U kunt hiermee namelijk uw hond een signaal geven dat hij iets goed heeft gedaan. Door in het begin een beloning, zoals bijvoorbeeld een snoepje, te geven tijdens het laten horen van een klik, maakt uw hond een positieve associate met dit geluid. Na verloop van tijd weet de hond dat hij iets goeds heeft gedaan wanneer hij het klikgeluid hoort. Hiermee kunt u hem trucjes en goed gedrag aanleren. Een groot voordeel van zo'n klikker, is dat hij qua tijd erg nauwkeurig is. Waar een snoepje als beloning geven vaak te laat is, kunt met dit product op het precieze moment wanneer uw huisdier iets goed doet, hem belonen. De Trainingsclicker kan op vier verschillen tonen worden ingesteld. Hij is compact en ligt gemakkelijk in de hand. 

 • Praktisch, maar simpel product om uw hond mee te trainen
 • Erg voordelig, vergeleken met andere trainingsproducten
 • Uw hond weet dat hij bij het horen van een klik iets goed heeft gedaan, door hem dit eerst met snoepjes aan te leren
 • Te gebruiken op het exacte moment dat uw hond iets goed doet
 • In te stellen op vier verschillende tonen
 • Compact en ligt gemakkelijk in de hand
   

Let op: Niet in de buurt van kinderen houden. Laat uw hond niet met het product spelen. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trainingsclicker voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander trainingsproduct?

Bent u niet op zoek naar een Trainingsclicker, maar naar een ander simpel product waarmee u uw hond kunt trainen? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Hondenfluit met verstelbare toonhoogte. Dit is een fluit voor gebruik tijdens de training en voor oefenen van gehoorzaamheid.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99

Snackballen

Snackbal voor de hond (verstelbaar)

Snackbal voor de hond (verstelbaar) 

Snackbal voor de hond (verstelbaar) is een snackspeeltje om snoepjes of droogvoer in te doen en is geschikt voor iedere hond. De snackbal is een uitdagend speeltje dat kan worden gevuld met snoepjes of met een volledige maaltijd (droogvoer). Zo kan uw hond spelenderwijs zijn hapje verdienen. De moeilijkheidsgraad is aan te passen door middel van een schuifje, zodat hij niet snel te makkelijk wordt. De Snackbal voor de hond (verstelbaar) is verkrijgbaar in de volgende drie maten:

 • Small: 7 cm doorsnede
 • Medium: 11 cm doorsnede
 • Large: 15 cm doorsnede
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Uitdagend snackspeeltje voor de hond
 • Kan worden gevuld met snoepjes of voer
 • Verstelbare opening voor aanpassen van de moeilijkheidsgraad
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal voor de hond (verstelbaar) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Wobbler snackspeeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kong Wobbler voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Snackbal voor de hond (verstelbaar) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 2,99
Medium
€ 4,99
Large
€ 9,99

Puzzels

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Trainingspeelgoed

Trainingspeelgoed is speciaal speelgoed waarmee u uw hond niet alleen een plezier doet, maar ook op een positieve manier uitdaagt, waardoor hij bijvoorbeeld zijn hersenen traint of zijn gehoorzaamheid. Wij verkopen bijvoorbeeld speciale puzzels die u samen met uw hond kunt oplossen, of dummies waarmee u uw hond op een ideale manier kunt leren apporteren. Spelen met trainingspeelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Een ideale manier dus om de band tussen u en uw hond te versterken!

Bij Brekz kunt u gemakkelijk en goedkoop trainingspeelgoed online kopen. Wij verkopen het leukste speelgoed voor de laagste prijs!


Assortiment trainingspeelgoed

Hieronder vindt u een overzicht van het trainingspeelgoed dat wij verkopen 

Dummies

 • Dummy 500 gram voor de hond: Een handig trainingsmiddel waarmee u uw hond gemakkelijk kunt leren apporteren. Wij verkopen de Dummy 500 gram in de kleuren oranje en groen. Deze dummy is geschikt voor volwassen honden en heeft een afmeting van 26 cm x 6 cm.

 • Juniordummy 250 gram voor de hond: Vergelijkbaar met de Dummy 500 gram, maar dan met kleinere afmetingen (22 cm x 4 cm). Deze dummy is ideaal voor pups en jonge honden. Ook deze dummy verkopen wij in de kleuren groen en oranje.

Puzzels

 • Trainingsspel Fanatic: Een leuk spel met meerdere spelmogelijkheden, dat u samen met uw hond kunt spelen. Het spel zet uw hond aan het denken waardoor hij zijn hersenen traint. Ook verbetert het de onderlinge band die u met uw hond heeft en stimuleert het zijn zelfverzekerdheid. U kunt de moeiljkheidsgraad van dit spel zelf instellen.

 • Trainingsspel Swingo: Met dit trainingspel kunt u uw hond op een leuke manier uitdagen! Het zet hem aan het denken, waardoor hij zijn hersenen goed moet gebruiken. Ook stimuleert het de zelfverzekerheid van uw hond. Net als bij het Trainingsspel Fanatic kunt u hier ook de moeilijkheidsgraad zelf bepalen.


Bij Brekz vindt u het beste aanbod aan trainingspeelgoed voor honden, tegen de laagste prijs!

Ander product? 

Zoekt u geen trainingspeelgoed, maar andere hondenspeeltjes? Bekijk dan ons totale aanbod aan Hondenspeelgoed. Of zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina om alle honden accessoires die wij verkopen te bekijken!

Terug