Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Per stuk
€ 179,99
€ 179,99

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat is een systeem dat uw kat binnen een bepaald gebied houdt. 

  • 150 meter draad
  • Met vlaggetjes
  • Vanaf 2,7 kilogram

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat is een omheinigssysteem dat uw kat in de buurt houdt. De werking van het systeem berust op een antennedraad van 150 meter lang die ondergronds of boven de grond wordt aangebracht. Uw kat draagt een halsband die een piep of lichte prikkeling geeft wanneer uw kat te dicht in de buurt van de omheining komt. De halsband is in de stellen op 4 verschillende correctieniveaus die een prikkeling geven, plus een niveau dat alleen een piep geeft. De halsband is waterdicht en geschikt voor katten en honden vanaf 2,7 kilogram. De verpakking bestaat uit een zender, 150 meter draad, 25 vlaggetjes en de halsband. 
 

Uitbereidingmogelijkheden Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Bedrading tot 2500 meter.
Meerdere huisdieren die aan het systeem gekoppeld zijn. 

Bij Brekz kunt u de beste training voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere training?

Bent u op zoek naar de uitbereiding van dit pakket? Bekijk dan onze Training voor de kat pagina. Hier verkopen we de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat. Deze verpakking bestaat uit 152 meter draad en 50 extra vlaggetjes.


4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
17-05-2018
4
4
4
4
4
Kat blijft op dit moment binnen de zone. Hals bandje is nogal fors met grote pennen, welke kleiner hadden gekund. Want zoveel stroom loopt daar ook weer niet doorheen dat ze zo dik en lang moeten zijn. Onze kat is vrij klein (halfbloed mushkin), waardoor deze sowieso niet (nooit) aan de minimale gewichtseisen zou kunnen voldoen. Maar... je moet wat. 150 draad bleek redelijk voldoende te zijn voor onze tuin, maar koste me 2 dagen om deze redelijk rond het perceel gelegd te krijgen. Nu ongeveer 1 week werkzaam en tot nu toe tevreden. Nadeel vind ik wel dat de batterij niet van een standaard maat is en dus speciaal besteld moet gaan worden. (kosten op dit moment onbekend, maar..vermoed dat dit niet echt goedkoop zal zijn)
25-04-2018
4
4
4
4
4
Nog maar een paar trainingen achter de rug en zie het goed komen. Spijtig dat de halsband alleen werkt met een batterij van de fabrikant.