Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 9,95
€ 7,96
Beschikbaar 01 January
€ 9,95
€ 7,96

Deze Dog Activity Mini Solitaire is een leuke puzzel voor kleine honden. Het speelveld bevat 7 kegels waar snacks of brokjes onder kunnen worden geplaatst en heeft een doosnede van 20 cm. Door de kegel op te tillen kan de hond bij zijn beloning. gemaakt van plastic. Met rubberen anti-slip ring. Incl. handleiding met tips en trucs om de training te optimaliseren.


Meer informatie

Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Dog Activity Mini Solitaire voor honden is een hondenpuzzel waar uw hond veel plezier mee kan beleven. Deze kleine uitvoering is ideaal voor kleinere honden die houden van interactief bezig zijn. Met dit prachtige product zal uw hond zich niet snel gaan vervelen, bovendien kunt u hiermee uw hond tussen de maatlijden door wat extra voeding geven.

Uitleg Dog Activity Mini Solitaire voor honden

Op het zwarte bord dat wordt gebruikt als ondergrond staan zeven kegels waaronder u brokjes, snoepjes of andere lekkernijen kunt verstoppen. Vervolgens kunt u de kegels goed aandrukken waardoor ze stevig past blijven zitten. Het is nu aan uw huisdier om de kegels één voor één los te krijgen en de traktaties die daaronder zijn gelegd te vinden. Dit bordspel wordt geleverd met een handleiding vol tips en trucks waarmee u het spel zo leuk mogelijk kunt maken voor uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste hondenpuzzels voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Activity Mini Solitaire voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Informatie Dog Activity Mini Solitaire voor honden

  • de mini uitvoering is geschikt voor kleinere hondenrassen
  • het spelbord van Dog Activity Mini Solitaire voor honden is gemaakt van plastic
  • doorsnede van 20 cm
  • inclusief rubberen anti-slipring waardoor het bord beter op zijn plaats blijft staan

Met het Dog Activity Mini Solitaire voor honden krijgt uw huisdier spelenderwijs extra voeding binnen. Ideaal voor lastige eters of honden die neiging hebben tot schrokken.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Kijk dan op de pagina voor het hondenspeelgoed. Heeft u een hond van een groter formaat, kijk dan naar de grote uitvoering van Dog Activity Solitaire voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
18-07-2019
4
4
4
4
4
Na te weinig voer geleverd te hebben , en mail gestuurd .(wat eens kan gebeuren) Kam binnen 2 dagen de restant aan , met wat extra.
13-08-2017
4
4
4
4
4
snel, goede verpakking, zeer tevreden