terug
Tom Poes kattenvoer

Tom Poes kattenvoer

Tom Poes kattenvoer zijn smakelijke, volledige en gevarieerde maaltijden en zijn geschikt voor iedere kat. De voedingen bevatten alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde, actieve dag.
Lees meer ..
Tom Poes kattenvoer

Tom Poes kattenvoer assortiment

Tom Poes kattenvoer zijn smakelijke, volledige en gevarieerde maaltijden en zijn geschikt voor iedere kat. Met Tom Poes kattenvoer haalt u gegarandeerd een gezonde en volledige maaltijd in huis voor uw kat. Om u op weg te helpen in het assortiment vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Een voorbeeld van een gevarieerde maaltijd voor uw kat is het Tom Poes Variantjes kattenvoer. De voeding bevat vier smaken in een, namelijk rund, zalm, groenten en wild. Bovendien bevat het alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde, actieve dag. De speciaal ontworpen brokjes helpen met hun schurende werking de aanwas van tandplak en tandsteen tegen te gaan. En dankzij de toegevoegde Omega-6 vetzuren draagt de voeding bij aan een gezonde huid en vacht.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding van Clinic? Kijk dan eens bij ons Clinic Kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.