Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Tom Poes kattenvoer 

Tom Poes kattenvoer zijn smakelijke, volledige en gevarieerde maaltijden en zijn geschikt voor iedere kat. De voedingen bevatten alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde, actieve dag.
Lees meer ..
Tom Poes Variantjes kattenvoer

Tom Poes Variantjes kattenvoer

Tom Poes Variantjes kattenvoer is een lekkere, gevarieerde maaltijd met vier smaken en is geschikt voor iedere kat. De voeding bestaat uit brokjes in vier heerlijke smaken: rund, zalm, groenten en wild. Daarnaast bevat het alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde en actieve kat. Dankzij de ruwe structuur hebben de brokjes een schurende werking en helpt het voer om de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan. 

  • Met 4 heerlijke smaken; rund, zalm, groenten en wild
  • Bevat alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een actieve, gezonde kat
  • Helpt om de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen
  • Geschikt voor iedere kat
     

Bij Brekz kunt u het beste Tom Poes kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tom Poes Variantjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Tom Poes Variantjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Tom Poes Variantjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (3% wild), olien en vetten (1% plantaardige olie), vis en visbijproducten (3%) zalm), groente (3%), granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Eiwit (30%), vetgehalte (10%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%), linolzuur [Omega-6] (1,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gemixed voer van Biofood voor katten? Kijk dan eens bij ons Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer. Een overzicht van al ons Kattenvoer vindt u hier.

Tom Poes
https://www.brekz.nl/27811-home_default/tompoes-kattenbrokken.jpg
12.49 2019/01/01
De katten waren onmiddellijk fan
Product is prima, maar ik kende het ook al.
hij lust t graag....das t belangrijkste
Het is gewoon goed
Gewoonweg super.
Of ze goed zijn weet ik niet, moet je aan me katten vragen. Ik weet wel dat ze dit de lekkerste brokken vinden.
Makkelijk besteld, super geleverd. Bedankt en tot de volgende.
Is goed product ben ik. Heel trevede
goede en snelle levering,zeer betrouwbaar
Dit product al jaren in gebruik door de kat en die heb ik eerlijk gezegd nog nooit horen klagen of het laten staan van zijn eten.
Lekker makkelijk bestellen voor een heel lage prijs!
5137
2665
Tom Poes Variantjes kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 12,49 (€ 2,50/kg)
2 x 5kg
€ 23,95 (€ 2,40/kg)
3 x 5 kg
€ 34,95 (€ 2,33/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Tom Poes kattenvoer assortiment

Tom Poes kattenvoer zijn smakelijke, volledige en gevarieerde maaltijden en zijn geschikt voor iedere kat. Met Tom Poes kattenvoer haalt u gegarandeerd een gezonde en volledige maaltijd in huis voor uw kat. Om u op weg te helpen in het assortiment vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Een voorbeeld van een gevarieerde maaltijd voor uw kat is het Tom Poes Variantjes kattenvoer. De voeding bevat vier smaken in een, namelijk rund, zalm, groenten en wild. Bovendien bevat het alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een gezonde, actieve dag. De speciaal ontworpen brokjes helpen met hun schurende werking de aanwas van tandplak en tandsteen tegen te gaan. En dankzij de toegevoegde Omega-6 vetzuren draagt de voeding bij aan een gezonde huid en vacht.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding van Clinic? Kijk dan eens bij ons Clinic Kattenvoer.

Terug