Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Techni-Cal kattenvoer 

Techni-Cal kattenvoer ​bestaat uit heerlijke, super-premium kattenvoeding voor de volwassen en oudere kat vanaf 7 jaar. Het is een voeding waarvan de basis ligt in holistische en natuurlijk geori​​ënteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Bij Brekz kunt u dit voer zeer voordelig bestellen.
Lees meer ..

Alternatieven voor dit kattenvoer

Let op: Aangezien Brekz dit merk niet langer in haar assortiment heeft, adviseren wij als alternatieven de volgende populaire merken:

   

Carocroc hondenvoer

Nutrivet kattenvoer biedt smakelijke en kwalitatieve kattenvoer
         

Carocroc hondenvoer

Nutram kattenvoer is voeding voor katten die volgens de holistische voedingsleer zijn ontwikkeld.
        

Fokker Hondenvoer

Renske kattenvoer is een smakelijke en natuurlijke voeding voor katten van alle leeftijden en rassen.Techni-Cal kattenvoer 

Techni-Cal kattenvoer bestaat uit heerlijke, super-premium kattenvoeding voor de volwassen en oudere kat vanaf 7 jaar. Het is een voeding waarvan de basis ligt in holistische en natuurlijk georiënteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat uw geliefde kat gezond en vitaal blijft, is het uiteraard belangrijk te kiezen voor de juiste voeding. De voeding van Techni-Cal bestaat uit verschillende voedingsstoffen, waaronder veel vitaminen en mineralen, die uw kat van binnenuit gezond houden. Doordat uw kat zich goed voelt en de juiste voedingsstoffen binnen krijg, zal hij of zij er ook gezond uitzien. De vacht is dan glanzend en verzorgd. Hiernaast wordt uw viervoeter voorzien van genoeg energie om zelfs als oudere kat te kunnen genieten van het kattenleven. De kleine tijger op leeftijd zal het u zeker in dank afnemen wanneer u hem of haar heerlijk smaakvolle Techni-Cal kattenvoer voorschotelt. 


Techni-Cal Adult kattenvoer 

Techni-Cal Adult kattenvoer is een volledige, lichtverteerbare voeding voor uw volwassen kat. 

  • Stimuleert de darmflora
  • Voor een vitaal leven
  • Gezonde huid en glanzende vacht

 

Bij Brekz kunt u de beste merken kattenvoeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Techni-Cal kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere kattenvoeding?

Bent u op zoek naar andere kattenvoeding dan de voeding van Techni-Cal? Voor ons grote aanbod aan alternatief kattenvoer kunt u terecht op de merkenpagina Kattenvoer.


 

Terug