Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pedigree DentaStix Small 5-10 kg

Productinformatie
Per stuk
€ 1,49
€ 1,49
Per 3
€ 4,29
€ 4,29
Per 5
€ 6,95
€ 6,95

Pedigree DentaStix Small 5-10 kg is een smakelijke, tandverzorgende snack en is geschikt voor honden van kleine rassen. De voordelen van dit product:

  • Verminderd tandsteen tot 80%
  • Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Speciaal voor kleine rassen

Meer informatie

Pedigree DentaStix Small 5-10 kg

Pedigree DentaStix Small 5-10 kg is een smakelijke, tandverzorgende snack en is geschikt voor honden van kleine rassen. De speciale X-vorm heeft een verzorgende werking voor het gebit en kan de aanwas van tandsteen tot wel 80% terugbrengen. De snack bevat bovendien geen vetten en suikers en is tevens vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. DentaStix Small zijn speciaal ontwikkeld voor honden met een gewicht tussen 5 en 10 kg.

  • Verminderd de afzet van tandsteen tot wel 80%
  • Uitstekende smaak
  • Speciaal ontwikkeld voor kleine rassen, honden met een gewicht tussen 5 en 10 kg
  • Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Vrij van vetten en suikers

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pedigree DentaStix Small 5-10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Pedigree DentaStix Small 5-10 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pedigree DentaStix Small 5-10 kg

Kleine honden (zoals een Teckel): 1 stick per dag.

De kauwsnack is geschikt voor honden tussen 5 en 10 kg en niet voor puppy's jonger dan 4 maanden. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. Elk zakje is na opening 14 dagen houdbaar. Het product koel en droog bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Jumbone van Pedigree voor de kleine hond? Kijk dan eens bij ons Pedigree Jumbone Mini Kip.