Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Papillon Dental Hondensnack krokodillen L (7,5 cm)

Productinformatie
2 x 100 gram
€ 4,49 (€ 22,45/kg)
€ 4,49 (€ 22,45/kg)
3 x 100 gram
€ 6,49 (€ 21,63/kg)
Meest verkocht
€ 6,49 (€ 21,63/kg)

Papillon Dental Snacks krokodillen L (7,5 cm) is een heerlijke snack in de vorm van een krokodil en is ook nog eens goed voor het gebit van uw hond.

  • Vrij van gluten, granen en suikers
  • Helpt tandplak en tandsteen verwijderen
  • 100% vegetarisch


Meer informatie

Productinformatie Papillon Dental Snacks krokodillen L (7,5cm)

Papillon Dental Snacks krokodillen L (7,5cm) is een heerlijke, tandverzorgende snack voor grote honden. De vorm en structuur van de snack dragen bij aan de reiniging van het gebit van de hond. De natuurlijke ingrediënten helpen tandplak en tandsteen te voorkomen en te verwijderen. De snacks zijn 100% vegetarisch en zijn tevens vrij van granen-, gluten- en suikers, waardoor zelfs honden met een gevoelige spijsvertering van deze gezonde snacks kunnen genieten.

Bij Brekz kunt u tandverzorgende hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Papillon Dental Snacks krokodillen L (7,5cm) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Samenstelling Papillon Dental Snacks krokodillen L (7,5cm)

Ingrediënten: erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 3%, Vocht: 14%, Ruwe as: 3%, Ruw vet: 1,5%, Ruwe celstof: 7%

Nutritionele toevoegingen: natuurlijk aroma (muntolie), natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en E

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke snack voor uw viervoeter? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Pedigree Dentastix Large. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.