Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks OP is OP

Productinformatie
9 stuks OP = OP
€ 5,25 (€ 0,58/ct)
€ 5,25 (€ 0,58/ct)
2 x 9 stuks OP = OP
€ 10,25 (€ 1,14/ct)
€ 10,25 (€ 1,14/ct)
3 x 9 stuks OP = OP
€ 15,25 (€ 1,69/ct)
€ 15,25 (€ 1,69/ct)

ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks bestaan uit flexibele runderhuid en dragen bij aan een gezond gebit en tandvlees van de hond. 

  • Rijk aan dierlijke eiwitten
  • Graanvrij
  • Geschikt voor iedere hond

Meer informatie

Productinformatie ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks

ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks zijn smakelijke, geurloze hondensnacks voor alle honden. In tegenstelling tot runderhuid botten kunnen ChewBello's helemaal opgegeten worden, dankzij het speciale bewerkingsproces tijdens de productie. ChewBello’s zijn graanvrij en stinken niet. Deze natuurlijke tandenborstel ondersteunt een schoon en sterk hondengebit. ChewBello's is een gezond product en is zeer geschikt om aan de kauwbehoefte van de hond te voldoen. 

Chewbello's Flex Brush Rund hondensnacks zijn verkrijgbaar in 2 varianten:

  •  9 stuks / 225 gram per verpakking
  • XL/3 stuks 180 gram per verpakking

Bij Brekz koopt u ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks goedkoop online. Bestel nu de beste tandverzorgende hondensnacks en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Ingrediënten ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks

Samenstelling: 50% Runderhuid, 20% rundergehakt, 15% Calciumcarbonaat, 5 % rundvlees, gist, Glycerine, Conserveermiddelen.

Analytische bestanddelen: 52% ruw eiwit; 0,5 % ruwe celstof; 7,0% ruw vet; 20,0 % ruwe as; 15 % vocht.

Voedingsadvies ChewBello's Flex Brush Rund hondensnacks

We raden u aan om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden die u op de verpakking kunt vinden niet te overschrijden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. ChewBello's zijn niet geschikt voor menselijke consumptie. Het is aan te raden om de verpakking koel en droog bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden terwijl uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaakvariant van ChewBello's? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar ChewBello's Flex Brush Kip hondensnacks. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze tandverzorgende hondensnacks.