Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 24,95
€ 24,95

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden is een geweldig cadeau om aan je beste vriend te geven. Wilt u een leuke verrassing delen met uw hond, bestel dan de Surprise Box en bespaar bovendien 20% op de producten in de box!

De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en het geschenk bevat:

          3 stuks hond speelgoed
          3 stuks dog snacks
          1 kg Premium droogvoer


Meer informatie

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden - ervaar het plezier van je beste vriend

Heb je er ooit aan gedacht om uw hond eens echt te verassen? Wij bij Brekz wel, en daarom hebben we de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden ontwikkeld. De surprise box zal je beste vriend plezier brengen, en bovendien ook aan jou! De doos bevat zowel snacks als speelgoed en kan door bijna alle soorten honden worden genoten, ongeacht grootte en leeftijd. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten, zodat uw hond er dol op zal zijn!

Maar schiet op, de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden hebben we maar beperkt op voorraad!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
   

Wat zit er in de surprise box?

De surprise box bevat een selectie van onze hoogste kwaliteit speelgoed dat uw hond urenlang bezig zal houden. Ook zitten er een aantal zeer smakelijke hapjes in de doos. In totaal zitten er drie verschillende soorten snackzakken en drie verschillende soorten speelgoed in de doos, evenals een merk premium hondenvoer voor je beste vriend om te proberen.
  

Kan het als kerstcadeau worden gebruikt?

Absoluut! Dit zou het perfecte cadeau zijn voor u en uw lieve hond. Het speciale is dat u beiden niet weet wat er precies onder de kerstboom ligt. De opening van dit geschenk met je beste vriend zal dus voor beiden zeer speciaal zijn. Dit geeft prachtige herinneringen aan een kerstmis die u niet meer wilt vergeten!
  

Kan het als verjaardagscadeau gebruikt worden?

Jazeker, het is het perfecte verjaardagsgeschenk voor je viervoeter. Bij de viering van de verjaardag van een familielid hoort eigenlijk altijd wel een geschenk. Nu kan je een kant-en-klaar cadeau kopen van Brekz, vol met verassingen voor uw hond.
  

Heeft u een video of een foto van de opening van de doos?

We zouden graag zien dat uw hond de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden ontvangt en dit aan de rest van onze klanten laten zien. Als u een foto of video heeft die u wilt delen met ons, dan kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice. Wij zien u graag uw geliefde hond verassen met onze cadeaus.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
24-01-2019
4
4
4
4
4
jullie vervoer bedrijf is erg traag ,ik zweer bij post.nl ,die weten wat service is !!!
31-12-2018
4
4
4
4
4
Leuke box, miste alleen het 3e speeltje, we hebben 3 honden. De 3e hond heeft het flosdraad gekregen. Ook lekkere hapjes zaten erin.