Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Surprise Box 

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden is een geweldig cadeau om aan je beste vriend te geven. Wilt u een leuke verrassing delen met uw hond, bestel dan de Surprise Box en bespaar bovendien ruim 6 euro op de producten in de box!

Overige

Overige

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden

Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden - ervaar het plezier van uw beste vriend

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw hond eens echt te verrassen? Bij Brekz hebben we de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden ontwikkeld. De surprise box zal u en uw beste vriend veel plezier en voordeel brengen. De doos bevat zowel snacks als speelgoed en is geschikt voor nagenoeg alle soorten honden ongeacht grootte en leeftijd. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten, zodat uw hond er dol op zal zijn!

Wacht niet te lang met bestellen; de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden is beperkt op voorraad!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
   

Wat zit er in de surprise box?

De surprise box bevat een selectie speelgoed artikelen van hoge kwaliteit. Deze speeltjes zullen uw hond urenlang zoet houden. Daarnaast vindt u een aantal zeer smakelijke hapjes in de doos. In totaal zitten er drie verschillende soorten snackzakken en drie verschillende soorten speelgoed in de doos, evenals een merk premium hondenvoer voor uw beste vriend.
  

Kan het als kerstcadeau worden gebruikt?

Absoluut! Dit zal het perfecte cadeau zijn voor u en uw lieve hond. En een verrassing voor u beiden, omdat u niet weet wat er precies onder de kerstboom ligt. We hopen dat het openen van dit cadeau met kerstmis u een onvergetelijk leuk moment oplevert.
  

Kan het als verjaardagscadeau gebruikt worden?

Natuurlijk is deze box ook een perfect verjaardagsgeschenk voor uw viervoeter. Bij de viering van de verjaardag van een familielid hoort altijd wel een geschenk.
  

Eenvoudig online bestellen en snel in huis

Bij Brekz kunt u goedkope kwaliteitsproducten voor de hond eenvoudig online bestellen. U kunt veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. En bij een bestelling leuke hondenspullen vanaf €{SHIP_BARRIER} krijgt u altijd een gratis verzending!

Heeft u een leuke foto of video van uw hond bij het openen van de Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden dan ontvangen we die graag om te delen met onze klanten. U kunt dan een e-mail sturen naar onze klantenservice via webshop@brekz.nl.

https://www.brekz.nl/28992-home_default/brekz-surprise-box-limited-edition-voor-honden.jpg
25.25 2019/01/01
jullie vervoer bedrijf is erg traag ,ik zweer bij post.nl ,die weten wat service is !!!
Leuke box, miste alleen het 3e speeltje, we hebben 3 honden. De 3e hond heeft het flosdraad gekregen. Ook lekkere hapjes zaten erin.
Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben, alles bestens! Gerne wieder! Zu empfehlen.
32742
15654
Brekz Surprise Box Limited Edition til hunde > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 25,25 (€ 25,25/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten