Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beaphar Druivensuiker hond en kat OP is OP

500 gram
€ 5,95
€ 5,95
2 x 500 gram
€ 10,95
Meest verkocht
€ 10,95

Beaphar Druivensuiker hond en kat stelt uw huisdier in staat om grote prestaties te leveren en zorgt voor snel herstel bij zieke en zwakke dieren. 

  • Levert extra energie
  • Honden, katten, knaagdieren en vogels
  • Met toegevoegde vitamine B1

Beaphar Druivensuiker hond en kat

Beaphar Druivensuiker hond en kat zorgt voor snel herstel en geeft op een eenvoudige manier extra energie. Dit kan vooral handig zijn in de wintermaanden. Het stelt uw huisdier in staat om grote prestaties te leveren. Ook kan het zieke en zwakke dieren helpen om te versterken. Het geeft deze dieren energie en sneller herstel. Beaphar Druivensuiker hond en kat is niet alleen geschikt voor honden en katten, maar ook voor knaagdieren en vogels. Er is vitamine B1 aan toegevoegd, want dit verbetert de opname van druivensuiker en bevordert de afbraak van verbrandingsproducten. Druivensuiker is een gezonde aanvulling op het gewone dieet.  

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Druivensuiker hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Druivensuiker hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Werking Beaphar Druivensuiker hond en kat

Na inname wordt de druivensuiker meteen verbrand, waardoor er warmte en energie vrijkomt. Ook kunnen zwakke en zieke dieren hierdoor sterker worden. Verbrandingsproducten worden met behulp van het vitamine B1 afgebroken. Tip: Bij temperaturen rond het vriespunt, 100 gram Druivensuiker toevoegen op 1 liter lauw water. Dit geeft extra energie en verlaagt het vriespunt van het water enigszins.


Ingrediënten Beaphar Druivensuiker hond en kat 

Druivensuiker

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine B1 (33 mg/kg), vitamine B2 (23 mg/kg), calcium (57 mg/kg), nicotinamide (58 mg/kg), vitamine B6 (23 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Vocht (8,5%)


Ander supplement? 

Bent u niet op zoek naar druivensuiker, maar naar een ander supplement? Bekijk dan ons Supplementen assortiment voor honden. Hier verkopen we onder andere de Hokamix Gewricht+ voor honden. Deze helpt om de gewrichten gezond en soepel te houden.