Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Finidiar KH pasta voor hond en kat

Productinformatie
10 ml
€ 9,95 (€ 1,00/ml)
€ 9,95 (€ 1,00/ml)
2 x 10 ml
€ 19,25 (€ 0,96/ml)
€ 19,25 (€ 0,96/ml)
3 x 10 ml
€ 27,25 (€ 0,91/ml)
Meest verkocht
€ 27,25 (€ 0,91/ml)

Finidiar KH pasta voor hond en kat helpt bij aandoeningen van het maag- en darmkanaal, zoals dunne ontlasting.

  • Beschermt de darmwand
  • Vermindert ontstekingen
  • Maakt de ontlasting dikker

Meer informatie

Finidiar KH pasta voor hond en kat

Finidiar KH pasta voor hond en kat dient ter ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal bij hond en kat en is enkel geschikt voor oraal gebruik. Het bevat aluminiumhydroxide wat de concentratie van zoutzuur in de maag vermindert. Het reduceert daardoor de hoeveelheid zuur die in het duodenum komt. Ook de prototypische activiteit van pepsine wordt onderdrukt als de zuurgraad van de maaginhoud toeneemt. Verder kan aluminiumhydroxide gas en toxinen binden en een beschermend effect hebben op de darmwand. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als ondersteunend middel bij een antibacteriële en/of anti-parasitaire therapie. Finidiar KH kan door deze eigenschappen:

  • Bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen.
  • Het darmslijmvlies beschermen
  • De ontsteking verminderen 
  • Toxinen inactiveren 
  • Hyperperistaltiek verminderen en bijdragen tot een normale stoelgang. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Finidiar KH pasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Finidiar KH pasta voor hond en kat

Bevat per ml: 2 mg calciumchloride hexahydraat, 20 mg aluminiumhydroxide gel (gedroogd), 112,5 mg kaolien, 1 mg magnesiumchloride, 17,5 mg natriumchloride en rundvleessmaakstof.

Dosering en bewaring Finidiar KH pasta voor hond en kat

Tweemaal daags 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht, gedurende 2 tot 3 dagen. Het is raadzaam het voedingsadvies van de dierenarts te volgen. Bewaren onder de 25°C in een goed afgesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verpakking bevat doseerinjector met 10 doseringen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement ter ondersteuning van gewrichten bij honden en katten? Kijk dan eens naar Fortiflex 225. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina's van onze honden- en kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
14-12-2020
1
2
3
4
5
Kat lust het niet altijd
14-11-2020
1
2
3
4
5
Gemakkelijk toe te dienen .verminderd de klachten snel