Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermazyme Omega

Productinformatie
200 ml
€ 17,25 (€ 86,25/l)
€ 17,25 (€ 86,25/l)
2 x 200 ml
€ 33,25 (€ 83,13/l)
€ 33,25 (€ 83,13/l)
3 x 200 ml
€ 47,49 (€ 79,15/l)
Meest verkocht
€ 47,49 (€ 79,15/l)

Dermazyme Omega is een aanvullend diervoeder en geschikt voor honden en katten met een doffe en droge vacht, haarverlies, huidirritaties en jeuk.

  • Voor een gezonde en glanzende vacht
  • Vloeibare, smakelijke olie
  • Voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie Dermazyme Omega

Dermazyme Omega is een aanvullend diervoeder in de vorm van vloeibare olie voor oraal gebruik. Heeft uw hond of uw kat last van een doffe, droge en breekbare vacht? Uw geliefde huisdier ziet u veel krabben en ook ziet u veel haarverlies. Beschadigde huid is gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Dit kan jeuk veroorzaken. Doordat uw huisdier gaat krabben maakt hij de huid nog verder kapot. Door de oliën in Dermazyme Omega zal de huid weer versterken, waardoor de jeuk zal afnemen.  Deze olie is een speciale combinatie van geraffineerde visolie en geselecteerde plantaardige oliën die de huid weer zal herstellen. Uw hond zal bij gebruik van Dermazyme Omega een soepele gezonde huid en een glanzende vacht krijgen.

Dermazyme Omega bevat visolie en teunisbloem-, lijnzaad- en frambozenpitolie. Door deze unieke combinatie van essentiele oliën is Dermzyme Omega rijk aan zowel omega-3 als omega-6. De frambozenpitolie is een natuurlijk bron rijk aan anti-oxidanten die de weerstand van de huidcellen verbetert. Oudere huisdieren zijn vaak net meer in staat om zelf omega-6 aan te maken. Door de directe toediening van omega-6 wordt de vacht weer glanzend en de huid gezonder. Bij gebruik van Dermazyme Omega is het soms mogelijk, in overleg met de dierenarts, de dosering van andere medicatie te verlagen.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Omega tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Dermazyme Omega

De vloeistof al pompend over het voedsel verdelen. Smakelijke formulering waardoor het spontaan wordt opgenomen door de hond en de kat. Geef uw huisdier 5 pompduwen per 10 kg lichaamsgewicht per dag, gedurende minimum 1 maand. De aanbevolen hoeveelheid mag verdubbeld worden tijdens de dracht. Bewaar dit product donker en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren. Na openen koel bewaren.

Ingrediënten Dermazyme Omega

Samenstelling:
Lijnzaadolie, visolie, teunisbloemolie en frambozenpitolie 

Toevoegingsmiddelen per kg:
Vitaminen en provitaminen: Vitamine E (all-rac-alfa–tocopherylacetaat – 3a700) 1.081 mg 

Analytische bestanddelen:
Ruwe as: 0,1 %, ruw eiwit: 0,5 %, ruw vet: 100 %, ruwe celstof: 0,2 % 

5 pompduwen bevatten: 
• Omega-3 essentiële vetzuren: 
- 260 mg E.P.A. (eicosapentaeenzuur) 
- 160 mg D.H.A. (docosahexaeenzuur) 
- 830 mg A.L.A. (alpha-linoleenzuur) 

• Omega-6 essentiële vetzuren: 
- 85 mg G.L.A. (gamma-linoleenzuur) 
- 220 mg L.A. (linolzuur) 

• Vitamine E: 4 mg 

• Frambozenpitolie: 6 mg 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw huisdier tegen de jeuk? Probeer dan eens Dermazyme Losham Shampoo. Probeert u liever een ander aanvullende diervoeder tegen de jeuk? Bekijk dan eens onze Hokamix Derma voor honden.