Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Alphazium voor hond en kat

Productinformatie
30 tabletten
€ 14,95 (€ 0,50/ct)
€ 14,95 (€ 0,50/ct)
2 x 30 tabletten
€ 28,95 (€ 0,48/ct)
€ 28,95 (€ 0,48/ct)
3 x 30 tabletten
€ 42,49 (€ 0,47/ct)
Meest verkocht
€ 42,49 (€ 0,47/ct)

Alphazium voor hond en kat is een aanvullend diervoeder, te gebruiken in situaties die invloed kunnen hebben op het welzijn en/of ongewenst gedrag van uw huisdier.

  • Ondersteunt in stressvolle omstandigheden
  • Heeft een kalmerende werking
  • Geschikt voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Alphazium voor hond en kat

Alphazium voor hond en kat is een aanvullend diervoeder voor zowel honden als katten. Dit product kunt u gebruiken bij situaties die stress veroorzaken bij uw huisdier. Hierbij kunt u denken aan reizen, onweer, vuurwerk, een verhuizing, een drukke hondenshow- of training of een bezoekje aan uw dierenarts. Om uw huisdier gerust te stellen tijdens deze gebeurtenissen kunt u Alphazium geven. Alphazium bevat magnesium en lactalbumine. Een tekort aan magnesium kan angstgevoelens veroorzaken. Lactalbumine bevat tryptofaan. Dit is een belangrijke stof die bijdraagt bij de aanmaak van serotonine, wat helpt kalmeren.

Bij Brekz koopt u Alphazium voor hond en kat goedkoop online. Bestel nu de beste supplmenten en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd! 

Samenstelling Alphazium voor hond en kat

Wei-eiwit (a-lactalbumine) (37%), magnesiumglycerofosfaat (28%), dicalciumfosfaat, magnesiumzouten van stearinezuur (1%), mineralen, gist, graankiemen.

Gebruik Alphazium voor hond en kat

Geef Alphazium 1 tot 3 dagen voor de stressvolle gebeurtenis aan uw hond of kat.

U geeft 1 capsule per 5 kg lichaamsgewicht van het dier per dag. De capsule kunt u direct via de bek geven. U kunt er ook voor kiezen om de inhoud van de capsule te mengen met de voeding.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product in vloeibare vorm? Kijk dan eens naar Puur Nervo. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.