Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zoolac Multipaste voedingssupplement voor hond en kat

Productinformatie
15 ml
€ 16,75 (€ 1,12/ml)
€ 16,75 (€ 1,12/ml)
32 ml
€ 27,75 (€ 92,50/ml)
€ 27,75 (€ 92,50/ml)
60 ml
€ 43,75 (€ 729,17/l)
€ 43,75 (€ 729,17/l)
2 x 60 ml
€ 85,75 (€ 714,58/l)
€ 85,75 (€ 714,58/l)
3 x 60 ml
€ 125,95 (€ 699,72/l)
Meest verkocht
€ 125,95 (€ 699,72/l)

Zoolac Multipaste voedingssupplement voor hond en kat is een smakelijk, natuurlijk supplement in pastavorm. Deze pasta helpt de spijsvertering te stabiliseren en evenwicht te brengen in de darmflora.

  • Bindt vocht, wat ontlasting helpt verstevigen
  • Helpt darmen herstellen bijvoorbeeld na of tijdens gebruik antibiotica
  • Aanvulling op Zoolac Propaste

Meer informatie

Productinformatie Zoolac Multipaste voedingssupplement hond / kat

Zoolac Multipaste voedingssupplement voor hond en kat heeft een unieke samenstelling met een brede werking. Deze multipaste kan worden toegediend bij dysbacteriose (een verstoring van de balans in de bacteriële darmflora). Het helpt ervoor zorgen dat uw hond of kat sneller herstelt en de darminhoud constistent wordt. Ook helpt het de darmen weer in balans te brengen na of tijdens het gebruik van antibiotica. Daarnaast kunt u Zoolac Multipaste geven in stresssituaties, zoals tijdens transport, ongecompliceerde diarree of bij een verandering van voeding. Zoolac pasta kunt u ook preventief gebruiken. Het is een natuurlijk product, dat niet snel overgedoseerd kan worden.

Zoolac Multipaste: 

  • Bindt schadelijke bacteriën en toxines zodat het helpt deze onschadelijk te maken. Tegelijkertijd helpt het voorkomen dat deze bacteriën resistent worden (wat vaak wel gebeurt bij het gebruik van antibiotica).
  • Ondersteunt de groei van natuurlijke, goede bacteriën in de darmflora, wat een stabiele spijsvertering bevordert.
  • Bevordert het immuunsysteem van hond of kat in de darm
  • Beschermt de darmen tegen aanhechting van schadelijke bacteriën
  • Helpt vochtverlies te controleren dankzij het kleimineraal zeoliet en gistcelfragmenten. Deze binden vocht, schadelijke bacteriën en toxines in de darmen, zodat de inhoud van de darm )de ontlasting) consistenter wordt.

Zoolac Multipaste is een aanvulling op Zoolac Propaste.

Koop uw Zoolac Multipaste voedingssupplement online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € 28 krijgt u gratis verzending!

Samenstelling Zoolac Multipaste voedingssupplement

Vinasse, het kleimineraal zeoliet en gistcelwandfragmenten.

Dosering en gebruik Zoolac Multipaste

U dient de pasta toe met de bijgeleverde spuit, die u vooraf kunt instellen op de benodigde hoeveelheid. U spuit de pasta op de tong van uw huisdier. Het toedienen is eenvoudig. De pasta kunt u eventueel ook mengen met voer. Gebruiken op kamertemperatuur.

Doseringstabel 

Gewicht Dosering 2 tot 3 keer daags
0 - 10 kg 1 ml
10 -25 kg 2 ml
25 - 50 kg 3 ml
50 + kg 5 ml

   

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander type voedingssupplement voor uw hond? Bij Brekz vindt u een grote variëteit aan supplementen. Kent u bijvoorbeeld Zentonil Advanced 100 kat & kleine hond ? Dit is een smakelijk aanvullend product ter ondersteuning van de leverreiniging van honden en katten.