Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zentonil Advanced 400 Grote hond

Productinformatie

Uw keuze

30 tabletten
€ 72,75
€ 72,75
30 tabletten
€ 72,75

2 x 30 tabletten
€ 139,25
Meest verkocht

Andere verpakkingen

2 x 30 tabletten
€ 139,25
Meest verkocht
€ 139,25
30 tabletten
€ 72,75

2 x 30 tabletten
€ 139,25
Meest verkocht

Zentonil Advanced 400 Grote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder in tabletvorm ter ondersteuning van de leverreiniging van grote honden.

  • Ter ondersteuning van de leverreiniging
  • Geschikt voor grote honden
  • Bevat SAMe en Sylibine

Meer informatie

Productinformatie Zentonil Advanced 400 Grote hond

Zentonil Advanced 400 Grote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij grote hondenrassen. Zentonil bevat microgeïncapsuleerde SAMe en microgeïncapsuleerde sylibine. SAMe is een zeer belangrijk bestandsdeel voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. SAMe is niet alleen zeer effectief bij de reinigingsprocessen, maar ook bij de ondersteuning van de antioxidantenproductie. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden. De concentratie van SAMe in het lichaam wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen verlaagd.

Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese en heeft een directe antioxidatieve werking. Tevens helpt het de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe draagt bij aan de verhoging van de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en zorgt voor de ondersteuning van het normaal functioneren van de levercel.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 400 Grote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Samenstelling Zentonil Advanced 400 Grote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,61%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 400 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Dosering en toediening Zentonil Advanced 400 Grote hond

  • Zentonil Advanced 400: 1 tablet per 20 kg lichaamsgewicht per dag.

Om het effect te behouden moet Zentonil Advanced op de juiste manier toegediend worden. SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag, waardoor u Zentonil het liefst enige tijd vóór de maaltijd op de nuchtere maag aan de hond dient te geven. De aanbevolen gebruiksduur is hooguit 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
       

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor middelgrote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 200