Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Huid & Haartabletten voor honden 220 g

Productinformatie
220 gram
€ 5,59 (€ 25,41/kg)
€ 5,59 (€ 25,41/kg)

Trixie Huid & Haartabletten voor honden 220 g ondersteunt de opbouw van een mooie vacht

  • kalmeert de huid
  • ondersteunt een gezonde huid en nagels
  • met zink, biotine, biergist en kiezelzuur

Meer informatie

Productinformatie Trixie Huid Haartabletten voor de hond 220 gr

Trixie Huid Haartabletten voor de hond 220 gr is een voedingssupplement voor honden dat ondersteunend werkt en kan zorgen voor een mooie en gezonde huid en vacht. De tabletten kalmeren de huid en dragen bij aan het herstel ervan. 

Daarnaast leveren Trixie Huid Haartabletten voor de hond een bijdrage aan gezonde nagels. Het product bevat de ingrediënten zink, biotine, biergist en kiezelzuur. 

Bij Brekz kunt u Trixie Huid Haartabletten voor de hond 220 gr goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu voedingssupplementen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Voor uw hond hebben wij van Trixie ook nog deze knoflooktabletten, die helpen bij het beschermen tegen teken en vlooien. Zoekt u nog een ander aanvullend diervoer voor uw hond? Dan kunt u ongetwijfeld vinden wat u zoekt in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenapotheek!


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
01-08-2019
1
2
3
4
5
Ik heb het product met andere producten besteld en vooraf betaald, maar een paar dagen later kreeg ik te horen dat het niet voorradig was, en hiermee is de hele bestelling van de andere producten aangehouden en de bezorging gestaakt Koe kan je iets te koop aanbieden dat je ervan weet dat ie niet voorradig is?
01-11-2019
1
2
3
4
5
j'utilise la levure de bière pour mes trois chien depuis qu'ils sont chiots. ca donne (soi disant) un bon poil et une meilleur digestion. la marque Trixie est nouvelle pour moi, très agréable à l'odeur qui ressemble à l'odeur des barquettes de Lu.

Translate to English